URNEBESNO: Ovako je Hitler reagovao kada je čuo da je Srbija šampion sveta! (VIDEO)

Sve pare je stavio na Brazil, ali je onda doživeo šok

  • 16

Ne smiruje se atmosfera ni dan kasnije, a i kako bi?! Dugo, dugo, jako dugo je Srbija čekala na neki ogroman fudbalski uspeh i to su joj podarili reprezentativci selekcije do 20 godina koji su postali prvaci sveta u svom uzrastu.

RUSI PORUČUJU: Neka pati kome smeta, moja Srbija je prvak sveta! (FOTO)

NAJJAČI TATU NA SVETU! Istetovirao imena zlatnih "orlića"! (FOTO)

Nezapamćeni podvih i nezapamćena radost još uvek tresu našu zemlju i čitavu planetu gde god da se nalaze naši ljudi, a posle sreće, suza, radosti, veselja, sada je sve više osmeha od uva do uva koji su najčešće prouzrokovani nekom novom montažom koja se pojavi na internetu i društvenim mrežama i koja veliča ogromni uspeh naše zemlje.

Tako je i sada, jutro kasnije kada se na Jutjubu pojavio video snimak sa čuvenim isečkom iz filma o Hitleru koji je već mnog puta korišćen kako bi se neke situacije iz sadašnjeg života ubacile u vreme njegovih poslednjih dana i kako bi on doživeo takve novosti.

Tako su i sada autori ove šaljive i duhovite situacije pokušali da nam prikažu kako bi ovaj sločinac doživeo vest da je Srbija postala šampion sveta, a uz sve to još je i uložio sav novac u kladionici da će Brazil trijumfovati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA