TUKLA BIH NEJMARA ŠTIKLOM: Majka kolumbijskog reprezentativca pobesnela zbog Brazilca! (VIDEO)

I majka kolumbijskog reprezentativca, sa kojim se tokom meča na Kopa Amerika sukobio Nejmar osudila je ponašanje fudbalera, ali i svog sina

  • 2

Zvezda reprezentacije Brazila suspendovana je sa Kopa Amerika na četiri naredne utakmice zbog sukoba sa igračima Kolumbije tokom utakmice. Nejmar je po završetku utakmice izazvao incident, kada je loptom gađao u leđa Pabla Armera, a onda i glavom pokušao da udari Džejsona Murilja, strelca jedinog gola na utakmici.

Njegovo ponašanje osudila je i majka Karlosa Bake, napadača Kolumbije koji je kasnije grubo odgurnuo Brazilca i zaradio crveni karton.

- Da sam bila na stadionu, skinula bih cipelu sa visokom štiklom i udarila bih Nejmara. Znam da bi mi se mnoge žene na stadionu pridružile - rekla je majka Karlosa Bake.

Ipak, nije bio pošteđen ni njen sin, koji je snažno odgurnuo Nejmara nakon što je udario glavom njegovog kolegu iz reprezentacije.

- Nisam ga učila takvim stvarima. Zaista sam bila iznervirana, jer nikada nisam video ovakav stav kod Karlosa. Poslala sam mu poruku da nije trebalo da reaguje na taj način - istakla je njegova majka.

Karlos Baka je zbog odgurivanja Nejmara dobio crveni karton i propustiće naredne dve utakmice, dok je Nejmar suspendovan na četiri naredna meča, i moći će da pomogne Brazilu tek u eventualnom polufinalu.

Brazil izgubio Nejmara do polufinala!

PLJUŠTE UVREDE NA KOPA AMERIKA: Nazovi me posle da se izviniš, ku*kin sine! (VIDEO)

Pogledajte i video kada je došlo do sukoba između Nejmara i Kolumbijaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    21. jun 2015 | 22:25

    Haha ni jedna žena joj se nebi pridružila.Mislim pogledajte na šta liči taj Baca ili kako se vec zove.Većina žena bi gađala njenog sina,a ne Neymara.Nisam neki fan niti jednog niti drugog ali svaka žena bi se odlučila za onoga koji je ljepši(Neymar).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA