SKANDAL NA SLAVLJU FUDBALERA: Sukobili se Milošević i Vesić!

Gradski menadžer iz samo njemu poznatog razloga zabranio funkcionerima FSS izlazak na terasu

  • 31

Slavlje srpskih fudbalera, nažalost, nije moglo da prođe bez incidenta. Doduše, to što se desilo, naravno, nijednog trenutka nije moglo da poljulja spektakularan ambijent na terasi gradske skupštine. 

Tamo, neki su primetili, nije bilo funkcionera Fudbalskog saveza Srbije Sava Miloševića i Mitra Mrkele, takođe veoma zaslužnih za uspeh ekipe Veljka Paunovića.

BRUKA ISPRED SKUPŠTINE: Navijači se tukli na dočeku fudbalera! (VIDEO)

Kako javljaju beogradski mediji, gradski menadžer Goran Vesić, inače član bivših uprava KK i FK Crvena zvezda navodno je zabranio Miloševiću i ostalima iz Saveza da zajedno sa igračima borave na balkonu. To je potvrdio i sam Milošević, koji se sukobio sa Vesićem.

- Goran Vesić je zabranio sportskim funkcionerima FSS da budu zajedno sa igračima i stručnim štabom na balkonu - rekao je Milošević za Sport.

- Nismo hteli da pravimo skandal, ali takvo ponašanje je nezamislivo u nekom civilizovanom društvu. I u Nemačkoj, krajem tridesetih godina prošlog veka, bilo je ljudi koji su mogli nešto da kažu protiv ovakvih postupaka. Tužno i žalosno - razočarano je konstatovao naš proslavljeni reprezentativac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoka

    23. jun 2015 | 09:27

    Podrzavam .To nije uspeh Milosevica ,Karadzica i ostalih manekena i nije im tu mesto.Da sve selekcije imaju polovinu uspeha ko ova onda bi mogli reci da su i oni za nesto zasluzni,ovako neka slave samo oni koji su taj uspeh i postigli.

  • ks

    23. jun 2015 | 10:36

    Savo Milošević jedini pravi rekorder reprezentacije a samim tim i legenda Srpskog fudbala. A onaj lažnjak Stanković kojeg isforsira do lažnog rekorda njegov kum Mihajlović dobi i ime aviona po sebi. Da nije žalosno bilo bi smešno, bili nekada crveni pa nestadoše, pa žuti isto tako, i ovi napredni crvendaći će uskoro na smetljište istorije. Srbijo probudi se, omladino organizuj se i uzimaj stvar u svoje ruke, oslobađajte zemlju Srpsku od ološa i ambasadorskih pudlica.

  • Sdd

    23. jun 2015 | 08:18

    Pa zar sve mora biti propraćeno sa skandalima:-(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA