MALJKOVIĆEVA: Ne vidim nijedan razlog na svetu da ovde stanemo!

- I dalje mislim da je večeras napravljen pravi podvig - tvrdi selektor košarkašica posle pobede nad Turskom

  • 2

Selektor ženske košarkške reprezentacije Srbije Marina Maljković smatra da je njen tim napravio podvig jer je pobedio Tursku (75:63) i plasirao se u polufinale Evropskog prvenstva.

- Ono što je najvažnije u ovom trenutku, to je da sam ja sa strane, one su u prvom planu. One su dale sve od sebe da danas pobede. One su razumele poruku šta znači biti tim. Ja njima čestitam i svaka im čast na tome. I dalje mislim da je večeras napravljen pravi podvig. Ne da smo mi mnogo bolji tim od Turske, jer mi to nismo. Ljudi koji to pričaju nemaju veze sa košarkom - rekla je Maljkovićeva za sajt KSS.

ŠOU ANE DABOVIĆ! Šutirala je iz zezanja i pogodila ludu trojku! (VIDEO)

Ona je istakla da ekipa ne sme da se zaustavi na ovome, iako je ispunjen prvi cilj.

- Mi smo danas igrali kao tim, napravili smo podvig jer smo igrali protiv čudesnih, poznatih evroligaških košarkašica, koje su mnogo bolje plaćene nego sve naše igračice i ja time želim da istaknem koliki je naš rezultat dobar. Ne vidim nijedan razlog na svetu zbog čega treba ovde da se stane. Idemo dalje, čvrsto i bez predaje - zaključila je Maljkovićeva.

Srbija će u polufinalu igrati protiv pobenika meča između Litvanije i Belorusije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA