Udovičić ispratio sportiste na Univerzijadu: Ne sumnjam da ćete ostvariti uspeh!

Ministar sporta i omladine ugostio je pred put srpske predstavnike na 28. Univerzijadi

  • 0

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić primio je takmičare koji će učestvovati na ovogodišnjoj Univerzijadi u Južnoj Koreji i poželeo im sreću na predstojećem takmičenju.

- Drago mi je da vas danas ispraćam u tako velikom broju na 28. Letnju Univerzijadu po redu. Naš zadatak je da vas motivišemo da se bavite sportom, pomognemo vašem sportskom razvoju, da vas podržavamo i bodrimo na putu do uspeha. Takmičenja poput Univerzijade služe tome da, između ostalog, upoznate vaše kolege iz inostranstva i razmenite iskustva i znanja koja će vam u daljoj karijeri biti od velikog značaja. Ne sumnjam da ćete ostvariti dobre rezultate, želim vam mnogo sreće - poručio je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić mladim sportistima.

28. Letnja Univerzijada po redu trajaće od 3. do 14. jula. Srbiju će predstavljati sportisti u 9 sportova - tri ekipna sporta: košarka, vaterpolo i rukomet, i to košarka muška ekipa, vaterpolo muška i ženska ekipa i rukomet muška i ženska ekipa.

U pojedinačnim sportovima učestvovaće sportisti iz tekvondoa, streljaštva, džudoa, atletike, plivanja i badmintona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA