GAŽENJE! Argentina dala šest golova Paragvaju i ušla u finale! (VIDEO)

Lionel Mesi nije postigao nijedan gol za ekipu Herarda Martina, ali su zato njegovi saigrači bili raspucani*Argentince u finalu čeka okršaj sa reprezentacijom domaćina turnira Čileom

  • 0

Za trofej 44. izdanja Kopa Amerika igraće Čile i Argentina!

To je epilog polufinalnih mečeva u kojima je selekcija domaćina još juče bila bolja od Perua (2:1), a Argentina u noći između utorka i srede to pravo je izborila posle klasičnog demoliranja Paragvaja - rezultatom 6:1!

Verovali ili ne, nijedan pogodak za Argentince nije postigao Lionel Mesi, ali je as Barselone i te kako doprineo ubedljivoj pobedi ekipe Herarda Martina sa tri asistencije.

Dvostruki strelac za pobedničku ekipu bio je Anhel Di Marija, dok su se po jednom u strelce upisali Roho, Pastore, Aguero i Iguain.

LUDO POLUFINALE KOPA AMERIKE: Crveni karton, autogol i Vargasova bomba odveli Čile u finale! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Ovako ubedljivu pobedu Argentine malo ko je mogao da očekuje pre meča, a ona sigurno nije mogla da se nasluti ni posle prvog poluvremena i rezultata 2:1. Međutim, odmah posle trećeg gola u režiji Di Marije mnogima je postalo jasno da Paragvajce u nastavku meča čeka nemoguća misija, pa i rezultatski debakl.

Otvorenu igru rivala sa mnogo rizika i puno prostora na svojoj polovini, Argentinci su u nastavku kažnjavali bez milosti preko Di Marije, Aguera, konačno i Iguaina, koji je stavio tačku na autoritativan trijumf finaliste prethodnog Mundijala.

Argentinu sada samo jedna pobeda deli od 15. titule na kontinentalnom šampionatu, čime bi se izjednačila sa Urugvajem.

Finale je na programu u subotu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA