U SUSRET NAJBRŽEM NIKE LETU: Nike+ Run club besplatni treninzi za sve trkače!

Nike+ Run Club u sklopu Nike „So Fast“ kampanje, ovog leta za sve ljubitelje sporta i trčanja, organizuje besplatne treninge, gde će svi polaznici, i žene i muškarci, moći da treniraju, testiraju svoje mogućnosti i obore lične rekorde brzine!

  • 0

Kompanija Nike, svrstava Beograd među svetske metropole koje neguju sportski duh i trkačku kulturu kroz organizovanje različitih aktivnosti koje promovišu zdrav način života i sport, tako da ni ovog leta neće izostati podrška brzini i pomeranju ličnih granica izdržljivosti.

Baš kao i na globalnom nivou i kod nas će biti organizovan Nike+ Run Club koji će svoj prvi trening za sve ljubitelje trčanja i zdravog života održati na Marakani, 05. jula, u 18h.

Besplatni treninzi biće organizovani tri puta nedeljno, tokom leta, kako bi svi trkači bili spremni za veliku We Run Belgrade 2015 trku koja će se održati početkom septembra.

Foto: Promo Nike Foto: Promo Nike

Najbrže leto će startovati sa novom Nike kampanjom koja nosi simboličan naziv “So Fast”, i koja je okupila najbolje i najuspešnije sportiste današnjice koji znaju šta zna i istinska posvećenost i motivisanost, a među kojima su: NBA zvezda Kobe Bryant, svetska šampionka u tenisu, Serena Williams, jedan od najbržih ljudi na svetu Michael Johnson, ali i mnogi drugi uspešni sportsiti. Nike “So Fast” kampanja, baš kao i Nike Zoom Air tehnologija, odnose se na brzinu u sportu, bez obzira o kojem sportu je reč: kretanje po teniskom terenu, savladavanje protivničkih igrača u fudbalu, brzo zakucavanje u košarci ili kroz atletske discipline.

Foto: Promo Nike Foto: Promo Nike

Cilj kampanje, na globalnom nivou, je promovisati značaj trčanja i inspirisati ljude koji redovno trče, ali i one koji do sada nisu trčali, da postanu deo Nike kampanje kroz učlanjenje u Nike+ Run i Nike+ Training klubove i da istrče svoj najbrži kilometar i dokažu da mogu biti još izdržljiviji i brži.

Foto: Promo Nike Foto: Promo Nike

Nike+ Run Club treneri razvili su specijalni program u trajanju od 8 nedelja, koji svakom polazniku pruža mogućnost da napreduje i postane brži i izdržljiviji. Program uključuje specijalno prilagođene vežbe, muziku koja podstiče motivaciju i savete svetskih stručnjaka kako biste zaista bili najbrži.

Nike + Training Club (NTC) App ovog leta će biti usmeren na postizanje agilnosti, brzine i izdržljivosti kroz kombinaciju različitih vežbi.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA