NAJEZDA INSEKATA NA MARAKANU: Komarci terorisali fudbalere i navijače! (VIDEO)

Ogroman broj mušica, komaraca i drugih sitnih insekata prekrio je nebo iznad Zvezdinog stadiona tokom utakmice crveno-belih protiv Kairata

  • 12
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Crvena zvezda je poražena od Kairata u prvom meču sezone, a utakmicu na stadionu Rajko Mitić pratilo je mnogo čudnih okolnosti.

Pre meča pronađena je bomba na krovu Marakane, i svi su do utakmice pričali samo o tome. I kada je utakmica počela, dogodilo se nešto nesvakidašnje jer je Crvena zvezda ostala sa igračem manje posle samo dva minuta igre, jer je Savo Pavićević dobio crveni karton.

Ipak, ono što smo primetili, jeste neverovatan broj insekata Zvezdinom stadionu. To su posebno osetili fotoreporteri i kamermani, koji su se nalazili na atletskoj stazi pored terena.

Kada biste pogledali ka nebu, ono je bilo prošarano velikim brojem mušica, komaraca i ostalih insekata. Bilo je čak i pčela, a jedna od njih umalo je ujela i novinara Telegrafa.

Zašto je Zvezdin fudbaler otišao do svlačionice Kairata posle poraza? (VIDEO)

Fotoreporterima je rad bio otežan jer su često morali jednom rukom da se brane od sitnih insekata.

Foto: Wikipedia/Muhammad Mahdi Karim Foto: Wikipedia/Muhammad Mahdi Karim

ZVEZDIN DŽELAT RAZBESNEO DELIJE: Makazicama dao gol, pa slavio ispred Severa! (NEVIĐEN UGAO)

Ovakav prizor se ne pamti na Marakani, a jedan od razloga sigurno je i to što Crvena zvezda nikada ranije nije počela fudbalsku sezonu, u sred leta, kada ima najviše insekata.

Takođe, moguće je da su se insekti skupili oko stadiona Zvezde zbog svetla, koje ih privlači, a koje je dodatno pojačano na Marakani pred početak sezone jer su na reflektorima postavljene nove sijalice.

Fudbaleri u žaru borbe teško da su primetili insekte, ali veoma je moguće da je i njima smetao njihov veliki broj, jer su se najviše grupisali baš iznad terena gde je osvetljenje bilo najjače.

Šta simboliše novi barjak Delija, koji je izazvao 1001 reakciju? (FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Primetio sam veliki broj sitnih mušica i komaraca na utakmici. Nije mi mnogo smetalo, ali su bili dosadni jer su mi se tokom celog meča motali oko glave što me je malo iritiralo - rekao nam je Miloš, navijač Zvezde koji je bodrio svoj klub sa istočne tribine.

Prvenstvo u JSL počinje 18. jula, ali Crvena zvezda u prva dva kola igra na gostujućim terenima, na Karaburmi protiv OFK Beograda u prvom i u Gornjem Milanovcu u drugom protiv Metalca. Ukoliko žele da pre prvog avgusta igraju na svom terenu, igrači Zvezde će morati da nadoknade 0:2 u Kazahstanu protiv Kairata.

Kada će se igrati naredni meč na Marakani i koliko će insekata tada biti, saznaćemo u narednom periodu.

Pogledajte kako je izgledalo to na Marakani u četvrtak uveče.

CZ

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lamine

    3. jul 2015 | 22:12

    Znao sam... Ako nije Tole, onda su komarci krivi...

  • Rakija

    3. jul 2015 | 22:24

    Haha pa zar i komarci i drugi insekti opravdanje za ovu bruku,sramota! Dajte malo dostojanstva u porazu!

  • vuk

    3. jul 2015 | 22:45

    Haha...evo sad i komarci! Da nisu komarci iz FSS ili iz Partizana??? Molimo zvezdana za jedno saopstenje u vezi komaraca i njihovog ucinka u nesrecnom porazu evropske zvezde!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA