Partizan napunio mrežu Slovenaca!

Crno-beli savladali Aluminij rezultatom 4:0

  • 0

Fudbaleri Partizana zabeležili su novu pobedu na pripremama u Sloveniji pošto su savladali drugoligaša Aluminij iz Kidričeva rezultatom 4:0 (1:0).

Trener Milinković priužio je šansu svim fudbalerima, a svoje su najbolje iskoristili Grbić u 37. minutu iz penala, Kojić u 66, Marinković u 80. i Luka dva minuta kasnije.

PARTIZANOVO GEJ BUGARČE? Božinov u zagrljaju najpoznatijeg bugarskog transvestita Azisa (FOTO)

Aluminij: 1 Janžekovič, 2 Radulovič, 5 Lonzarič, 3 Topolovec, 32 Pucko, 16 Kozar, 10 Vrbanec, 17 Škoflek, 20 Borna, 11 Bizjak, 9 Kastratovič.

Igrali su još: Lipovac, Čeh, Turkalj, Gerečnik, Kajtna, Vindiš, Petrovič, Ploj, Kurež, Luk, Brglez, Novak, Pintarič, Sagadin, Ahec.

Partizan: Kljajić (Lukač od 46′), Bandalovski, Bogosavac, Ostojić, Ćirković, Glavčić, Ilić Saša, Petrović Ivan (Marinković od 50′), Grbić (Luka od 50′), Golubović, Kojić.

Klupa: Lukač, Luka, Marinković.

Od 18 časova crno-bele očekuje i meč protiv ruskog Tereka iz Groznog. taj susret će se igratu u Austriji, dok crno-bele očekuju i mečevi sa Kovinarom iz Tezna i Vašašom.

PFC

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA