MESIJEVE SUZE U FINALU: Neviđena tuga na licu Argentinca zabolela ceo svet (FOTO) (VIDEO)

Najbolji fudbaler današnjice bio je neutešan posle poraza Argentine od Čilea u finalu Kopa Ameika

  • 3

Lionel Mesi bio je neutešan posle poraza Argentine u finalu Kopa Amerika od Čilea posle izvođenja penala. Najbolji fudbaler današnjice odigrao je vrhunski ceo turnir i bio je najzaslužniji što je Argentina došla u borbu za pehar koji nije osvojila 23 godine.

I u finalu je u poslednjim sekundama meča spojio Lavecija i Iguaina sa golom, ali su napadači Argentine traljavo završili izglednu priliku. U penal seriji je jedini pogodio mrežu sa bele tačke, pa je Čile osvojio prvi trofej u istoriji, dok je Mesiju izostao pehar sa reprezentacijom, što je jedino što u karijeri nije osvojio.

Razočarani Mesi uradio nešto NEPRISTOJNO dok je prolazio pored pehara! (FOTO) (VIDEO)

SKANDAL: Navijači Čilea tukli Mesijevog brata na stadionu! (FOTO)

Mesi se nije zadovoljio drugim mestom, a slika kako prolazi pored pehara dok prima srebrnu medalju obišla je svet. Argentinac je u tom momentu i skinuo medalju sa vrata, čime je pokazao da se ne zadovoljava ničim manjim od prvog mesta.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Argentinac je trenutno najbolji fudbaler sveta, bez ikakve sumnje, na klupskom nivou je sa Barselonom ove sezone osvojio sve moguće trofeje, ali još uvek nije uspeo da isto uradi i u reprezentativnom dresu, i dok to ne uradi, nikada neće moći da se poredi sa najvećim fudbalerima u istoriji, iako nesumnjivo pripada toj odabranoj grupi.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Fotografije na kojima je neopisiva tuga na njegovom licu dirnule su ceo svet. Dok je gledao kako njegove kolege promašuju, a Čileanci pogađaju sa bele tačke, Mesi se samo hvatao za glavu, a potom, nakon gola Aleksisa Sančeza seo je na travu a u suznim očima mogla se videti neverovatna utučenost.

I u priloženim video snimcima možete videti tugu na Mesijevom licu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kale

    5. jul 2015 | 13:01

    Najbolji igrac svih vremena u istoriji fudbala!

  • АЂУТАНТ

    5. jul 2015 | 14:39

    Ево и мене заболе:-(

  • Sveta

    5. jul 2015 | 21:43

    Predlažem tom svetu koji tuguje zbog Argentine da skupi dobrovoljni prilog i napravi pehar od zlata i nagradi Mesija i društvo ili pak nek traže da se zabrane takmičenja gde Mesi i društvo ne može pobediti. Neka rade kao i Englezi - da se stvara pritisak na protivnika da pusti argentince da pobeđuju kao što englezi vrše (promenom termina i igrališta i dr..)pritisak na Đokovića da Marej mora osvojiti njihovo otvoreno prvenstvo u tenisu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA