Da li je ovo najgluplji crveni karton u istoriji fudbala? (VIDEO)

Vezista Santosa Geuvenio dobio je jedan od najbizarnijih crvenih kartona ikada tokom duela protiv Gremia

  • 1

Jedan od najbizarnijih crvenih kartona ikada pokazan je u meču Santosa i Gremija u okviru brazilske lige. Gremio je slavio sa 3:1, a posao im je olakšao vezista Santosa Geuvanio, koji je isključen u 28. minutu pri vođstvu Gremija od 1:0.

On je u 26. minutu dobio žuti karton zbog oštrog starta nad protivnikom. Prilikom tog duela i on je zaradio udarac, pa je medicinska ekipa morala da mu ukaže pomoć.

Kada su mu lekari pomogli da se vrati u igru, on nije sačekao odobrenje sudije da ga pusti da se vrati u igru, već je utrčao iznenada i oduzeo protivniku loptu s leđa.

Sudija mu to nije oprostio i dodelio mu je drugi žuti karton, a samim tim i crveni i poslao ga van igre.

Geuvanio je bio besan i bunio se zbog odluke arbitra, ali mu to nije pomoglo.

Pogledajte kako je sve izgledalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    6. jul 2015 | 16:22

    Sasvim zasluzeno. Ja bi mu dao dozivotnu zabranu igranja fudbala. Prvo ovaj start zbog kojeg bi morao momentalno da dobije crveni, onda utrcavanje u teren (to se podrazumeva ko da ej u teren uleteo igrac sa klupe). I jos se on buni. Stvarno ne znam kako mogu da postoje takva odvratna stvorenja, koja se prave da znaju igrati fudbal a ne znaju ni osnovna pravila igre. SRAMOTA! PUJ!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA