SPASIBO VLADIMIR: Putinova omiljena Fejsbuk stranica šerovala tekst Telegrafa o Novaku Đokoviću! (FOTO)

Stranica na društvenoj mreži pod nazivom "Vladimir Putin", a koju vodi čovek vrlo blizak predsedniku Rusije, što možete videti na fotografijama, podelila je tekst "Spasibo Novače: Putin ponosan na Đokovićevo osvajanje Vimbldona"

  • 17

Telegraf se našao na omiljenoj Fejsbuk stranici predsednika Rusije i jednog od najmoćnijih ljudi na svetu - Vladimira Putina.

Ova stranica koja koristi ime prvog čoveka Ruske Federacije je podelila naš tekst o Novaku Đokoviću, tačnije o tome kako je i na stranici na ruskom jeziku pod imenom "Росси́я – Российская Федерация – Russia", koja se bavi srpsko-ruskim prijateljstvo, izašla pohvala srpskom teniseru zbog osvajanja Vimlbdona.

Tekst sa Telegraf Sporta o tome sa naslovom "Spasibo Novače: Rusija ponosna na Đokovićevo osvajanje Vimbldona" vrlo brzo je primetio administrator internacionalne stranice "Vladimir Putin" i istog trenutka taj tekst je "šerovao" na svojoj stranici. Uz njega je i dodao reči: "Spasibo Serbii! Putin s vami!"

Printskrin: Facbook/Владимир Путин Printskrin: Facbook/Владимир Путин

Kako nam je kasnije objašnjeno, internacionalna stranica na Fejsbuku o ruskom predsedniku je jedna od njegovih omiljenih, koju voli da posećuje dok boravi na ovoj društvenoj mreži, a vodi je njemu blizak čovek koga možete videti i na glavnoj fotografiji ove stranice u razgovoru sa predsednikom Rusije.

Upravo je on i podelio ovaj tekst Telegrafa koji je ubrzo skupio ogroman broj "lajkova" i "rišerovan" od strane mnogi posetilaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    13. jul 2015 | 21:09

    Spasiba obojici.

  • Milan

    13. jul 2015 | 23:39

    Slava Rusiji.Gotovo uvek su bili uz srbe (osim vremena Brozove diktature)

  • Adamo

    13. jul 2015 | 21:30

    Pa ti Zivorade idi kod Engleza oni nas mnogo vole Vidalo se kako navijaju za Noleta bajagim elita zapadna kultura neverovatno da ne volite i one koji vas vole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA