Liverpul prodao Sterlinga Sitiju i ostao bez 14 miliona (FOTO)

Novi napadač Građana postao treći najskuplji engleski fudbaler u PL

  • 1

Rahim Sterling je i zvanično novi napadač Mančester Sitija! Doskorašnji fudbaler Liverpula već nekoliko dana se povezivao sa Građanima, a da sledeću sezonu neće igrati na Enfildu videlo se i po spisku Brendana Rodžersa koji je odlučio da reprezentativca Engleske ne povede na turneju.

Ugovor je potpisan na pet godina, a Siti je morao da isplati Liverpulu oko 70 miliona evra. Međutim, Redsi neće dobiti sav novac pošto 20 odsto ide Kvins Park Rendžersu koji je napravio sjajan posao prodajom Sterlinga još kao klinca.

TRANSFERI UŽIVO: Partizanov dželat doveo nekadašnju zvezdu Premijer lige, Sterling u Sitiju

- Sterling je mlad igrač sa izuzetnim sposobnostima. Siguran sam da će navijači biti veoma uzbuđeni da ga vide na terenu - rekao je Pelegrini.

Sterling je tako postao najskuplji engleski fudbaler u istoriji. Ispred njega na večnoj listi PL nalaze se samo Anhel di Marija i Fernando Tores.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srboljub

    15. jul 2015 | 12:36

    Hrani kuce da te ujede. Strasan fudbaler koji je okrenuo ledja klubu u kome je stasao i izgradio svoje fudbalsko ime. Zbog? PARA! Mogao je da postane legenda kopa na Enfildu bitiji mu je bio kes. Danasnji fudbal gubi smisao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA