Bivši fudbaler Zvezde uhapšen u Rimu, jer je uništavao Koloseum (FOTO)

Kakva glupost bugarskog internacionalca u glavnom gradu Italije

  • 3
Foto: Carabinieri Roma Foto: Carabinieri Roma

Neverovatno!!! Bivši fudbaler Crvene zvezde, a sada Rubina iz kazanja, Blago Georgijev uhapšen je u Rimu, jer je skrnavio čuveni Koloseum.

Bugarin je sa devojkom boravio u Rimu i novčićem je ispisivao svoje inicijale na Koloseumu. To su vrčlo brzo primetili karabinjeri i uhapsili ga. protiv njega je podneta prijava. optužen je za vandalizam i uništavanje spomenika od istorijskog značaja.

- Video sam da postoje drugi natpisi, pa sam pomislio da je dozvoljeno - pravdao se Georgijev čiji PR Atanas Lazarov je pokušala da zataška sve to lažima:

Foto: Wikipedia/Amarhgil Foto: Wikipedia/Amarhgil

- To što se stavlja na teret Blagu je laž. On je prethodnih dana bio u Moskvi. Italijani su ga pomešali sa nekom drugom osobom koja se isto zove i preziva.

Zanimljivo, njegova devojka Esmer Omerova je u više navrata objavljivala video materijal gde se vidi da su njih dvoje bili u Rimu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Narod

    19. jul 2015 | 15:54

    Ucinio nevidjenu glupost.A sto se tice Italije,ona je toliko opterecena migrantima,da je to nemoguca situacija.Mislim da ce se Severna Italija odvojiti,da bi spasila sto se spasti moze.

  • Bokson

    19. jul 2015 | 14:49

    To zadovoljstvo ima da ga košta €40.000

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA