Komentar Šapića na Zvezdin preokret protiv OFK Beograda izazvao haos među navijačima!

Proslavljeni vaterpolista koji je osvedočeni navijač crveno-belih izrazio je sumnju u regularnost utakmice odigrane na Vračaru

  • 90

Crvena zvezda je naravila, protiv OFK Beograda, jedan potpuno neočekivani i neverovatni preokret za samo 10 minuta u drugom poluvremenu u kome je iz rezultatskog zaostatka od dva gola, došla do vođstva od 4:2, a na kraju i ubedljivo trijumfovala 6:2.

>>> Zvezdin preokret o kome će se pričati: Crveno-beli od 0:2 do 6:2 uz isključenje Božovića! (VIDEO)

>>> Za 10 minuta 4 gola: Pogledajte Zvezdin preokret protiv OFK-e! (VIDEO)

Ovakav razvoj situacije na meču na Vračaru izazvao je mnogo komentara na temu regularnosti utakmice, naročito zato što se zna da sadašnji generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je nekada bio alfa i omega "romantičara", dok na klupi ekipe sa Karaburme sedi Vladimir Petrović Pižon.

>>> Posle ovoga što je Senegalac uradio, Delije će još više voleti Mbođa! (VIDEO)

>>> Bomba, koju ni Rajković nije mogao da odbrani: Napadač OFK-e pocepao mrežu Zvezde! (VIDEO)

Jedan od onih koji su reagovali na dešavanja na ovoj utakmici je i nekadašnji vaterpolista Aleksandar Šapić, koji je osvedočeni navijač crveno-belih, ali je sada putem svog Tviter profila nazvao ovu pobedu svog tima sramotnom i time izazvao žestoku raspravu na društvenim mrežama između navijača Zvezde i Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzova

    19. jul 2015 | 19:46

    Zvezda je spala na grane da se samo Parker raduje golu! Verovatno nije bio na treningu kad su im rekli da je utakmica vec dobijena. SRAM NAS BILO ZVEZDAŠI!!!!!!

  • Delija R.S.

    19. jul 2015 | 19:48

    Kako Vas bre nije sramota, ne treba mi ovakva Zvezda i ne treba nam ovakva liga! Šta očekivati protiv Borca, opet sramotnu utakmicu! Predsednik nas, trener nas.. Sramotaaaaa

  • Grobarrrrrrrrrrr

    19. jul 2015 | 20:29

    Danas su bila dva važna transfera za srpski fudbal - Mitrović je za 18,7 miliona evra potpisao za Njukastl a Filip Janković (koji je sa 16 godina zaigrao za komšinicu i kojeg je lično Džajić promovisao u svog naslednika) je danas okačio fotografiju nove devojke na instagramu!!! Dakle, Marković - Liverpul, Mitrović - Njukastl, Savić - Atletiko Madrid, Jovetić - M. Siti (Juventus), Ljajić - Roma itd. Gde igraju igrači propale komšinice??? Za poslednjih deset godina FK Partizan je igrao 6 puta grupnu fazu LE i dva puta grupnu fazu LŠ!!!! A Zvezda????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA