Javio nam se Zvezdin navijač čiji je tiket prodrmao Srbiju: Nisam imao dojavu, pogledajte šta sam još uhvatio!

Majstor za prelaze osim Zvezde u nedelju je uhvatio "iz dvojke u keca" meč čileanskog prvenstva

  • 38

UEFA je reagovala na veliki broj uplata koje su stigle u svetske kladionice na poluvremenu meča OFK Beograd - Crvena zvezda. Ali, ovaj momak, Zvezdin navijač kako kaže, nije imao dojavu.

U pitanju je čisto kladioničarsko znanje, intuicija, kako hoćete...

Želeo je to da saopšti javnosti kako ga ne bi povezivali sa preokretom koji je uzbudio Srbiju, ali i sam vrh srpskog fudbala.

>>> INTERPOL ĆE SE BAVITI MEČOM OFK - ZVEZDA

>>> PA ŠTA AKO JE VELIKA KVOTA?

>>> TIKET SA VRAČARA

- Uplata na tiketu mi je bila 25 dinara. Tiket sam iz šale slikao na poluvremenu meča na Vračaru i poslao nekolicini dobrih drugova, čisto da bih se našalio. Nimalo ne sluteći šta se može da se dogodi kasnije - objašnjava momak Telegrafu, napomenuvši želju da ostane anoniman.

>>> UŽIVO SA MARAKANE

Dalje objašnjava da na tiketu nije imao samo meč OFK - Crvena zvezda već još jedan susret, na kojem je "uhvatio" prelaz, ali "iz dvojke u keca". Na njegovu sreću sve je došlo, zaradio je pozamašnu cifru novca.

- Bio je to dubl tiket, koje često igram. Na njemu je bio i par iz čileanske lige Union Espanjola - Palestino, koji je takođe prošao. Ove prelaze stalno igram i ovo mi je drugi put ove nedelje da gađam "u glavu" dva meča. Sve ovo sa Zvezdom je bila velika slučajnost - objašnjava nam očigledno majstor za pogađanje kladioničarskih prelaza i najavljuje da će nam poslati izgled celog tiketa, a ne samo presavijenog dela koji je poneo "slavu" na društvenim mrežama u nedelju uveče.

Ubrzo su i stigli tiketi...

Najpre onaj sa Zvezdinim mečom koji mu je doneo 18.900 dinara dobitak.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

A tu je i tiket od pre nekoliko dana.

Foto: Čitalac Telegrafa Foto: Čitalac Telegrafa

(S. M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Invictus

    20. jul 2015 | 15:13

    Kakvi sve komentari, strasno! Pa ljudi, on da je imao dojavu uplatio bi 1000 dinara u jednu kladionicu, 1000 u drugu, 1000 u trecu...a ne 25 dinara!

  • danijel

    20. jul 2015 | 15:07

    Pa ne uplaćuje se samo 25 dinara kad imaš dojavu. dečku se posrecilo

  • Dragan

    20. jul 2015 | 18:24

    Ma ne odjenom je greh dati mnogo golova, odjednom je greh preokrenuti rezultat, da je partizan pobedio 7:0 metalac, niko ne bi ni glasa pustio. Pa ne može bre tako. Nije ovo Partizan liga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA