Mitar je sam odštampao svoj novi dres u Njukaslu! (FOTO) (VIDEO)

"Svrake" su predstavile Aleksandra Mitrovića kao svoje novo veliko pojačanje

  • 2

Aleksandar Mitrović je od utorka ponovo u crno-belom. Bivši napadač Partizana promovisan je kao novo pojačanje Njukasla na "Sent Džejms parku". Interesantno je da je ovom prilikom snimio i kratak video posvećen navijačima, a na kome uzima dres namenjen njemu koji tek što je izašao iz štamparije.

>>> Detalji monstruoznog ugovora Mitrovića: Koliko će i zašta sve dobijati pare u Njukaslu

Srpski reprezentativac je kompletirao transfer iz Anderlehta, a nakon što je u ponedeljak prošao lekarske preglede stavio je paraf na petogodišnji ugovor sa "svrakama".

Engleski klub je za njega platio 18,7 miliona evra što je četvrti najskuplji transfer u istoriji kluba, a Srbin će imati nedeljnu platu od 47.000 funti.

- Mnogo sam srećan što sam potpisao za Njukasl. Znam koliko ima strastvene navijače. Ovo je klub bogate istorije i navijači su veliki deo nje. Biću pod pritiskom to je sigurno, ali ja volim to. Znam i za slavne igrače koji su igreli ovde kao što je Alan Širer koji je moj heroj. Nadam se da ću igrati kao on u ovom klubu. Bila bi mi čast - izjavio je Mitrović.

Trener Stiv Meklaren koji je ovog leta preuzeo Njukasl, nije krio oduševljenje zbog dolaska srpskog napadača koga smatra najtalentovanijim fudbalerom Evrope.

- Aleksandar može da doprinese našem timu i da nam pomogne da ostvarimo naše ciljeve. Njegov dolazak je fantastičan za nas. Mnogo smo se borili sa konkurentima da bismo osigurali potpis najtalentovanijeg fudbalera Evrope - izjavio je Meklaren.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    21. jul 2015 | 12:19

    Srecno Mitre, i duša i telo sve je crno -belo.

  • Živojin lll

    21. jul 2015 | 12:00

    Od sad sam veran navijac Njukasla razocarao sam se u Slobodu point Sevojno Ajmo Mitre do titule pl

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA