IMAMO ŠANSU PROTIV STEAUE: Igrači Partizana spremno čekaju velikana iz Rumunije!

Fudbaleri Partizana istakli su posle pobede u Gruziji da će dati sve od sebe kako bi prošli i narednu rundu kvalifikacija, gde ih najverovatnije očekuje Steaua

  • 18

Fudbaleri Partizana poručili su da su opravdali ulogu favorita protiv Dile Gori u duelima drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, ali i dodali da će naredni rival, najverovatnije Steaua, predstavljati mnogo težu prepreku.

Partizan je u dve utakmice eliminisao gruzijski tim ukupnim rezultzaatom 3:0, a jedan od najzaslužnijih za prolaz bio je vezista Darko Brašanac.

Kako je Dila Gori iznervirala Milinkovića i šta očekuje od meča protiv Steaue?

- Možda je bilo malih problema u uvodu utakmice, imao je Božinov šansu da već u šestom minutu postigne gol i olakša posao. Ipak, posle vođstva u potpunosti smo kontrolisali dešavanja na terenu.

- Ključ mojih boljih partija je u promeni pozicije pošto sada igram nešto ofanzivnije, kao i to što imam veliko poverenje trenera Milinkovića. Imam više slobode u igri i trudim se da uzvratim - rekao je Brašanac srpskim novinarima posle pobede u revanš meču.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

DILA GORI, BRAŠANAC SE ČEŠLJA: Pogledajte gol Partizana u Gruziji (VIDEO)

Steaua je prvi duel protiv slovačkog Trenčina u gostima dobila sa 2:0 i očekuje se da u revanšu obezbedi duele sa Partizanom.

- Steaua je i dalje veliko ime, a prošle godine je bila blizu plasmana u Ligu šampiona, jer je ispala od Ludogoreca u ludoj penal seriji. Mislim da razlike između ekipa sa ovog podneblja nisu velike i da imamo šansu. Gledaćemo da se što bolje spremimo - zaključio je Brašanac.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kapiten Saša Ilić izjavio je da je Partizan rutinski savladao gruzijskog šampiona, ali i upozorio da je dvomeč sa rumunskom Steauom daleko zahtevniji zadatak.

- Čitao sam da je Steaua navodno u finansijskim i organizacionim problemima, ali ipak je to veliki klub. Ne bih rekao da je u krizi, jer su doveli kvalitetna pojačanja, a pored toga redovno igraju grupnu fazu Lige šampiona ili Lige Evrope.

- Partizan nije u situaciji da bilo kome preti i ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da ćemo se plasirati u Ligu šampiona. Međutim, možemo da se borimo - rekao je Ilić.

FK Partizan - FK Dile Gori

Njegov saigrač Stefan Babović izjavio je da su opasne unapred dobijene utakmice, kao što je bio slučaj protiv Dile.

- Posebno je to izraženo protiv ovako agresivnih protivnika. Pokušali su da zakuvaju situaciju, ali smo ih na vreme smirili golom, posle čega je bilo sve u našim rukama - naveo je Babović i dodao da je Steaua daleko jači protivnik od Gruzina.

Partizan narednu rundu kvalifikacija za elitno takmičenje počinje u utorak na gostujućem terenu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    22. jul 2015 | 09:57

    Neko je zvezda, a neko PARTIZAN.. .!. XXAAXXAA .!.

  • Danijel Delije Sever

    22. jul 2015 | 08:15

    Ozbiljno radite sve sto je potrebno za interes kluba , kapa dole ! I ako sam anti grobar sretno !!!

  • GROBARCINA

    22. jul 2015 | 13:19

    BRAVO ZA MOJ NAJ KLUB NAPRED GROBARI U LIGU SAMPIONA TAMO IMA 15 MILIONA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA