Terzićev saradnik upao u svlačionicu OFK Beograda na poluvremenu?

Večernje Novosti navode da je na poluvremenu meča OFK Zvezda došlo do ''ribanja'' igrača ekipe sa Karaburme i da tužilaštvo ispituje meč

  • 40

Kako saznaju Večernje Novosti na poluvremenu utakmice OFK Beograd - Crvena zvezda, jedan od bliskih saradnika Zvezdana Terzića ušao je u svlačionicu Romantičara, gde im je, navodno, očitao bukvicu.

- Šta ste se rastrčali? - navodno im je rekao, a list pominje i da im je prećeno.

Navodno se Bogdan Planić pobunio i upitao ''Na šta ovo liči?''.

Kasnije je upravo on skrivio jedanaesterac zbog koga je dobio isključenje, a kasnije je po pisanju Novosti navodno odmah napustio stadion na Vračaru, ne čekajući kraj meča.

Za 10 minuta 4 gola: Pogledajte Zvezdin preokret protiv OFK-e! (VIDEO)

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

TUŽILAŠTVO ISPITUJE MEČ?

Novosti navode i da je Višem javnom tužilaštvu u Beogradu upućen podnesak sa informacijama vezanim za  utakmicu.

Prema informacijama koje su dobile Novosti, nadležni zamenik tužioca proučiće papire koji su stigli, nakon čega će odlučiti da li će pokrenuti predistražni postupak, tačnije, da li će od policije tražiti prikupljanje potrebnih obaveštenja, odnosno svih informacija koje su od značaja.

Ukoliko to učini, po dobijanju traženih podataka doneće odluku ima li osnova za pokretanje istrage, protiv kojih osoba i za koje krivično delo.

Kako je objašnjeno, podnošenjem podneska ne inicira se pokretanje krivičnog postupka, već samo provera određenih činjenica, piše beogradski list.

Pogledajte i golove sa te utakmce

(Telegraf.rs/Izvor: Večernje Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    22. jul 2015 | 07:46

    Opaaaa bato,sta bi sada ovo. Cekamo postenog dr.Terzica da nam objasni.

  • Alessandro

    22. jul 2015 | 09:23

    Neka mi neko objasni da li je igračima OFK Beograda prećeno na poluvremenu ili je pre utakmice dogovoreno da bude prelaz iz 1 u 2 i 7+? Malo su šuplje ove priče i ovi navodi. UEFA je potvrdila da nije pratila ovaj meč već da je FSS "cinkario" Zvezdu kod njih. Interpol je potvrdio da oni ne ispituju fudbalske mečeve već da to radi regularna policije odredjene države u kojoj je neki meč sumnjiv. Mirkov je sam sebe demantovao. Dakle, da rezimiramo, od svega ovog najverovatnije neće biti ništa.

  • Matori

    22. jul 2015 | 08:26

    Pa ja stvarno ne razumem kako neko moze da se rastrci po ovoj vrucini? Lepo im covek skrenuo paznju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA