Steaua izgubila u Bukureštu, ali će igrati protiv Partizana: Spasili je penal i evrogol! (VIDEO)

Trenčin je pobedio šampiona Rumunije u revanšu sa 3:2, ali to nije bilo dovoljno da nadoknadi poraz u prvom meču

  • 36

Partizan je budno gledao ka Bukureštu, gde su se u sredu u okviru revanša 2. kola kvalifikacija sastali Steaua i Trenčin. Iako je šampion Rumunije bio već viđen u narednom kolu posle pobede u Slovačkoj sa 2:0, u Rumuniji je viđena prava drama.

Trenčin je već u 13. minutu golom Brazilca Moraeša šokirao navijače Steaue, koji zbog kazne nisu bili u prilici da gledaju meč uživo sa stadiona. U 21. minutu je Bero povisio na 2:0 i Trenčin je imao egal situaciju.

Tim rezultatom je završeno prvo poluvreme, da bi domaćin u nastavku započeo znatno angažovanije i agresivnije. I uspeli su Rumuni u roku od tri minuta da izjednače. Najpre je Muniru postigao gol u 57. minutu, da bi tri minuta kasnije Gregori Tade izjednačio sa bele tačke.

Da li Partizanovi treneri "po ugovoru" moraju ovo da kažu?

Delovalo je da je Steaua time završila posao, naročito posle 74. minuta, kada je Trenčinu isključen igrač. Međutim, Slovaci se nisu predavali već su dramu na stadionu doveli do vrhunca, kada je Moraeš u 84. minutu postigao drugi gol.

Drhtali su navijači Steaue do samog kraja, ali je njihova odbrana uspela da odoli do kraja meča, te je njihva ekipa uspela da se domogne 3. kola i duela sa Partizanom.

Pogledajte golove.

 

Partizan je imao svoju izvidnicu na stadionu, pošto su pomoćnici Zorana Milinkovića - Ilija Stolica i Goran Sretenović posmatrali meč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    22. jul 2015 | 21:33

    Ne svidja mi se ovo jer mislim da bi smo imali vece sanse protiv Steaue nego protiv Trencina,ko prati Slovacki fudbal zna o cemu pricam.

  • Nbg

    22. jul 2015 | 22:12

    Pa valjda gledaju i trencin??????ne igra steaua sa temisvarom?

  • Argos

    23. jul 2015 | 00:00

    Grobari odmah da ste poslali u UEFA ovo je nesto sumnjivo posle 0:2 sigurno su namestali haha!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA