Partizan zove Zvezdu na poligraf!

U Humskoj nude jedno od rešenja za situaciju posle sada već čuvenog preokreta i pobede crveno-belih nad OFK Beogradom

  • 15

U srpskom fudbalu i dalje je glavna tema utakmica prvog kola Superlige između OFK Beograda i Crvene zvezde. Odjeci preokreta crveno-belih i pobeda 2:6 i dalje ne jenjavaju - naprotiv, u danu kada su pokrenute istrage čak i za meč Partizan - Metalac (4:0), javio se potpredsednik srpskog šampiona Milorad Vučelić i ponudo jedno rešenje:

- Spreman sam odmah sad, iste sekunde, da odem na poligraf, kao i svako iz Partizana. I predsednik Popović i svi potpredsednici kao i članovi rukovodstva vrlo rado će državnim organima staviti na raspolaganje sve svoje telefone, pa neka se provere svi pozivi, poruke, viberi i bilo koji drugi vidovi komunikacije. Čisti smo i nemamo nikakvog razloga da se plašimo bilo čega, neka tako postupe i ljudi iz Crvene zvezde-  rekao je Vučelić za "Novosti.

- Kada se stvori takva klima, lopov uvek najbolje prođe. Ukoliko se svi obeleže kao lopovi, onda će pravi lopov ostati neotkriven. Svi koji nisu gledali te dve utakmice su mogli da čitaju izveštaje i iz Humske i sa Vračara. I na osnovu toga može da se izvede zaključak šta je sumnjivo, a šta nije - zaključio je Vučelić.

>>> Vučelić: Sa Terzićem više nemam kontakt, ono je bio čist kriminal na Vračaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pep

    23. jul 2015 | 23:03

    To Vucela

  • Kokni kol

    24. jul 2015 | 07:25

    AjdeTerzicu, ako ti prodjes poligraf sto se tice ove utakmice onda smo mi u Srbiji svi budale koje optuzise nevinog coveka.

  • Milos

    24. jul 2015 | 07:48

    Dosao bi Zvekan al mora na usavrsavanje kod kuma Micunovica u CG.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA