TRANSFERI: I 120 miliona je malo za Ronalda, Gvardiola sve dogovorio sa Sitijem!

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport...

  • 15
Kristijano Ronaldo, FK PSG, PSZ Foto-montaža: Profimedia/Abaca, Tanjug/AP

Gotov je još jedan uzbudljiv transfer dan na fudbalskoj pijaci. Njega su obeležili Stevan Jovetić, Pep Gvardiola, ali i Kristijano Ronaldo.

Crnogorac je napustio Mančester Siti i otišao na pozajmicu u Inter. Strateg Bajerna je sve dogovorio sa Građanima koje će preuzeti naredne sezone, dok je Real odbio 120 miliona za Kristijana.

>>> Ovde pročitajte najzanimljivije transfere od subote

22.49 - DŽEKSON MARTINEZ PREDSTAVLJEN U MADRIDU

Džekson Martinez je i zvanično novi napadač Atletiko Madrida. Kolumbijac je predstavljen na stadionu Visente Kalderon, a njegov transfer iznosio je 35 miliona evra.

21.53 - RADNA DOZVOLA KOČI NJUKASL

Njukasl je objavio da je već sve dogovorio sa fudbalerom Anderlehta Šanselom Mbembom, ali da radna dozvola trenutno koči njegov dolazak na Sent Džejms Park. Defanzivac će morati da sačeka sledeću sedmicu.

21.14 - PEDRO STIŽE NA OLD TRAFORD

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Junajted i Barselona su blizu dogovora oko transfera Pedra koji bi Đavole trebalo da košta oko 32 miliona evra. Podsetimo, Pedro je tokom meča ova dva tima bio viđen kako nešto razgovara sa Matom. Jeste da su zemljaci, ali su novinari odmah prokomentarisali da ga Mata vrbuje.

20.59 - KOLOĆINI OSTAJE U NJUKASLU

Kristal Palas je istakao veliku želju da dovede Fabrisija Koloćinija u svoje redove. Engleski mediji su pominjali da je ponuda poslata, ali je vest demantovao menadžer Njukasla Stiv Meklaren. Po njemu, Argentinac nikuda ne mrda.

20.00 - I 120 MILIONA JE MALO ZA RONALDA

Foto: Profimedia/UPPA News Foto: Profimedia/UPPA News

Kako piše španski As, na nedavnom sastanku u Dohi, šeik Naser al Kelaifi, gazda PSŽ, nudio je Real Madridu 120 miliona evra! Međutim, Perez je odbio nepristojnu ponudu.

19.55 - KIŠNA POJAČAO LACIO

Talentovani fudbaler Ajaksa Rikardo Kišna karijeru će nastaviti u dresu Lacija, potvrdio je danas rimski klub. Kišna će večeras doputovati u Rim kako bi prošao medicinske preglede i obavio sve formalnosti oko potpisa ugovora. Lacio je za transfer 20-godišnjeg veziste platio Ajaksu oko četiri miliona evra.

19.34 - BORBA ČELSIJA I TOTENHEMA ZA FUDBALERA NAPOLIJA

Britanski Telegraf preneo je informaciju da je Žoze Murinjo spreman da pošalje 22 miliona evra za Hose Mariju Kaljehona. Podsetimo, Napoli je već odbio 16 Totenhemovih.

19.00 - LEPA VEST ZA NAVIJAČE ARSENALA

Teo Volkot je potpisao novi četvorogodišnju ugovor sa Arsenalom. Prethodni mu je isticao narednog leta, a mesečno će zarađivati 100.000 funti.

18.19 - GVARIDOLA U SITIJU

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Engleski mediji bruje da je Pep Gvardiola sve dogovorio sa mančester Sitijem u koji će se preseliti na leto 2016. godine, kada mu istekne ugovor sa Bavarcima.

17.43 - SOLDADO SE NE VRAĆA U ŠPANIJU! NEMAČKA JE NAREDNA DESTINACIJA?

Napadač Totenhema Roberto Soldado će najverovatnije napustiti London, posle mršavih partija koje je pružao po dolasku u redove Pevaca. Sevilja želi da ga dovede, ali tu je i Borusija iz Dortmunda koja se uključila u trku.

17.16 - KINEZ STIŽE U REAL MADRID

Kineski tinejdžer Lin Liaming nalazi se pred potpisom petogodišnjeg ugovora sa Realom iz Madrida, dok će Gvanžu za njega dobiti oko pola miliona evra.

17.01 - FRANKFURT PAZARIO U ŠVEDSKOJ

Ajntraht iz Frankfurta doveo je Džozefa Bafa iz Hamštalda s kojim je potpisan trogodišnji ugovor

16.29 - RANIJERI KUPUJE U LIVERPULU

Engleski mediji preneli su informaciju da novi menadžer Lestera Klaudio Ranijeri daje 3.5 miliona funti za napadača Liverpula Rikija Lamberta.

15.47 - SITI SPREMAN ZA NAJSKUPLJI TRANSFER U ISTORIJI

Jeste Napoli rekao da neće dati Gonzala Iguaina za manje od 95 miliona evra, ali se Mančester Siti nada da će Argentinac pokušati da urazumi De Laurentisa i pusti ga za 65 miliona da se preseli na Etihad. To bi i definitivno značilo odlaza Džeka, a Jovetić je već u Interu.

15:00 - INTER POTVRDIO TRANSFER JOVETIĆA

Inter je na svom profilu potvrdio da Stevan Jovetić dolazi u Milano u ponedeljak, dok će u utorak biti na lekarskim pregledima.

Crnogorski reprezentativac će u Interu biti na pozajmici u trajanju od dve godine.

14:30 LACIO DOVEO KRILO AJAKSA

Rikardo Kišna prelazi iz Ajaksa u Lacio za obeštećenje od 5 miliona evra. On će u ponedeljak obaviti lekarske preglede pre nego što potpiše ugovor sa ekipom sa Olimpika.

13:40 BIVŠI IGRAČ ZVEZDE U LIHTENŠTAJNU

Stefan Mihajlović, nekadašnja velika nada Crvene zvezde, potpisao je za Balzers, klub iz Lihtenštajna, koji se takmiči u trećoj ligi Švajcarske.

>>> Sjajne "makazice" Mihajlovića, udaljenog iz Zvezdinog prvog tima! (VIDEO)

12:20 - VOLKOT NAJPLEĆENIJI U ARSENALU

Teo Volkot je produžio ugovor sa Arsenalom na još četiri godine i to ga je učinilo najplaćenijim igračem

11:50 - LESTER ŽELI NAPADAČA LIVERPULA

Lester siti je stao u red za dovođenje Rikija Lamberta, koji se nije najbolje snašao u Liverpulu prethodne sezone i klub sa Enfilda ne računa ozbiljno na njega.

11:30 - JUNAJTED NE ŽELI DA PRODA KERIKA

Njukasl i Inter su zainteresovani da u svoje redove dovedu vezistu Junajteda Majkla Kerika, ali su Crveni đavoli odbili bilo kakav razgovor na ovu temu.

11:00 - DI MARIJA PRELAZI U PSŽ

Naime, prema poslednjim informacijama, potvrđeno je ono što se spekulisalo prethodnih dana - Di Marija će preći u Pari Sen Žermen.

Bilo je poznato da su ''Sveci'' poslali ponudu još u toku jučerašnjeg dana, a Mančester junajted je prema pisanju ostrvskih medija prihvatio 65,7 miliona evra, koliko su bogati Parižani poslali na adresu kluba sa Old Traforda, te će se Argentinac preseliti na Park prinčeva, a posao bi trebalo da bude završen u ponedeljak.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Luj van Gal je spreman da se odrekne najskupljeg igrača u istoriji Crvenih đavola, koji će ipak,  posle samo jedne sezone napustiti klub. Trener PSŽ-a Loran Blan ističe da očekuje dolazak Di Marije, a on je po informacijama sa Ostrva, već preselio porodicu, a propustio je i let kojim bi trebalo da se pridruži ekipi Mančester junajteda, koja je na turneji u Americi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobarRUSSIA

    26. jul 2015 | 15:45

    Neciji bivsi igraci prelaze u inter ili njukastl a neciji u lihtenstajn hahaha

  • Staljin

    26. jul 2015 | 20:48

    Sve prevara.cuj igrac vredi 120 miliona evra ili vise!?da li je mozda izmislio struju i doprineo razvoju civilizacije!!??uskoro ce sve to biti obezvredjeno kada udari planirana kriza

  • @mikigrobarrussia

    26. jul 2015 | 22:28

    Jaoo kako vas boli Bari '91 auuu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA