Ibrahimović ponovo divljao: Šveđanin namerno zabo Terija laktom u lice! (VIDEO)

Kapiten "svetaca" je u pripremnom meču protiv Čelsija još jednom pokazao koliko je prgav i bezobrazan

  • 7

Pari Sen Žermen i Čelsi su odigrali pripremni meč u okviru severnoameričke turneje i takmičenja Internacionalni kup šampiona. Bolji su bili "plavci" posle penala, pošto je u regularnom delu bilo 1:1, ali definitivno posle ove utakmice čitav svet priča o Zlatanu Ibrahimoviću koji je još jednom pokazao svoju prgavu narav.

Ne može se reći da je Šveđanin vanserijski fudbaler, ali isto tako se ne može ni osporiti da je prljav i bezobrazan igrač što je pokazao i u ovom susretu.

Napadač "svetaca" je tokom jednog duela namerno laktom udario Džona Terija u lice, tačnije "zabo" ga je iz sve snage u stilu boraca u američkom rvanju i ostavio u šoku sve koji su ovo videli. Glavni arbitar ga je zbog toga samo opomenuo.

Inače kapiten Parižana je doneo i prednost svom timu na ovom susretu posle odbitka kada je udarac Stambulija zaustavila stativa, a on bio najbliži lopti, dok je izjednačenje Čelsiju doneo Viktor Mozes. Pošto posle 90 minuta nije bilo pobednika pristupilo se izvođenju jedanaesteraca u kome su "plavci bili bolji.

Posle šest serija je bio po jedan promašen na obe strane (mašili su Behebek i Kvadrado), a onda je u šestoj Kurtoa postigao gol, dok je na drugoj strani promašio Tijago Silva.

Za Čelsi su na ovom meču igrali i Nemanja Matić i Branislav Ivanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    26. jul 2015 | 15:06

    Sta reci veliki fudbaler...a kao covek seljacina

  • vuk

    26. jul 2015 | 14:51

    Bravo Ibro care! Engleze treba tući na svakom mestu,bilo gde!

  • Zoran

    26. jul 2015 | 15:02

    Pa sta je sa diciplinskom komisijom na snimku se sve vidi kazniti ga sa jedno 10 utakmica pa sledeci prekrsaj sa 20 pa nece duvkjati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA