Haos na Maksimiru: Igrač Dinama pokazao "srednjak" navijačima i tako se oprostio od Zagreba! (VIDEO)

Paulo Mačado nije mogao da izdrži zvižduke sa tribina po izlasku iz igre, a trener Mamić je rekao da mu je to bilo i poslednje što je uradio u "modrom" dresu

  • 2

Dinamo iz Zagreba nije uspeo da iskoristi prednost domaćeg terena u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv norveškog Moldea odigravši samo 1:1, ali čitav meč je ostao u senci incidenta koji se dogodio u 65. minutu kada je igrač domaćih Paolo Mačado po izlasku sa terena dobio crveni karton zbog pokazivanja srednjeg prsta navijačima na Maksimiru.

>>> Kvalifikacije za LŠ: Loše veče Srba, Sulejmani i Vilotić doživeli debakl, Jokanović pred eliminacijom! (VIDEO)

Zoran Mamić je u pokušaju da promeni situaciju i rezultat na terenu izveo fudbalera, a u trenutku dok je napuštao igru sa tribina su se začuli zvižduci upućeni Mačadu koji je prvo stavio ruku na uši pokazujući da moraju da budu glasniji, a onda na putu do tunela podigao obe ruke u vis i pokazao "srednjak".

Glavni arbitar je to primetio i dodelio mu crveni karton, mada to nije uticalo na broj igrača na terenu pošto je on svakako bio već van igre.

Mačado je već bio na izlaznim vratima "modrih" i pretpostavljalo se da će uskoro napustiti Zagreb, ali to je sada i definitivno jasno, što je potvdio i sam trener Zoran Mamić koji je na konferenciji rekao da nije video šta je njegov igrač uradio, ali ako jeste to učinio onda će leteti iz kluba.

- S Mačadom nisam razgovarao, želim prespavati noć i pogledati snimak. Nisam video, bio sam koncentrisan na teren, rekli su mi da je napravio nešto očito grozno i ako to snimak potvrdi - da, kazna će biti rigororzna, verovatno će to biti Mačadov oproštaj od kluba - rekao je Mamić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA