Kvalifikacije za LŠ: Loše veče Srba, Sulejmani i Vilotić doživeli debakl, Jokanović pred eliminacijom! (VIDEO)

Klubovi za koje nastupaju ili ih vode Srbi nisu se proslavili u prvim mečevima 3. kola kvalifikacija za elitno fudbalsko takmičenje

  • 0

Fudbaleri Monaka i albanskog predstavnika Skenderbega zabeležili su važne pobede u gostima i verovatno završili posao već posle prvih utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

>>> Tošićevi gol i asistencija nisu bili dovoljni za pobedu CSKA u kvalifikacijama za LŠ (VIDEO)

Monako je bio siguran protiv Jang Bojsa za koji su nastupili sva trojica srpskih internacionalaca (Vilotić, Gajić, Sulejmani), 3:1, dok je Skenderbeg na korak od baraža za elitno takmičenje nakon neočekivano lake i ubedljive pobede protiv moldavskog Milsamija 2:0.

Sjajan uspeh ostvario je kiparski APOEL savladavši u gostima danski Mitjiland 2:1, pa i on ima realne šanse za prolaz dalje.

Bez pobednika su odigrali CSKA Moskva - Sparta Prag 2:2 uz pogodak i asistenciju Zorana Tošića, kao i Fenerbahče - Šahtjor Donjeck 0:0, dok je Panatinaikos ostvario podvig pobedom nad Brižom 2:1, jer je celo drugo poluvreme odigrao sa desetoricom nakon direktnog crvenog kartona Sančezu zbog prekršaja.

BATE Borisov sa Filipom Mladenovićem i Nemanjom Milunovićem je ispustio pobedu protiv Videotona u Mađarskoj primivši gol minut pre kraja meča 1:1, istim rezultatom završen je susret između zagrebačkog Dinama i norveškog Moldea 1:1 na Maksimiru, a izraelski Makabi, kojeg vodi srpski trener Slaviša Jokanović, verovatno se oprašta u revanšu nakon poraza u Tel Avivu od Plzenja 2:1.

Kvalifikacije za Ligu šampiona, 3. kolo:

Prvi mečevi

Utorak

CSKA Moskva - Sparta Prag 2:2

Milsami - Skenderbeg 0:2

Mitjiland - APOEL 1:2

Makabi Tel Aviv - Plzenj 1:2

Panatinaikos - Briž 2:1

Fenerbahče - Šahtjor 0:0

Jang Bojs - Monako 1:3

Videoton - BATE Borisov 1:1

Dinamo Zagreb - Molde 1:1

Sreda

Helsinki - Astana 18.00

Salcburg - Malme 19.00

Steaua - Partizan 20.30

Leh - Bazel 20.45

Seltik - Karabah 20.45

Rapid - Ajaks 21.05

Revanš utakmice na programu su sledeće nedelje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA