Policija ispituje fudbalere OFK Beograda!

Zbog sumnji u regularnost utakmice sa Zvezdom prvi na tapetu istražnih organa naći će se Romantičari

  • 11

Posle bujice teških reči, kritka, optužbi na račun Zvezde i kontraudara iz Ljutice Bogdana, vreme je i da se istražni organe pozabave "slučajem Vračar" i sumnjama koje su se pojavile posle utakmice OFK Beograda i Crvene zvezde.

U tu svrhu određen je predistražni tim koji će odgledati snimak utakmice, a potom i porazgovarati sa svim akterima utakmice, saznaju Večernje Novosti.

>>> Partizan zove Zvezdu na poligraf!

Za početak, prema navodima istog lista, dvojica fudbalera OFK Beograd biće saslušana u policiji do kraja ove nedelje. Oni će u svojstvu građana biti ispitani u okviru predistrage koja je započeta zbog sumnji u regularnost utakmice između kluba sa Karaburme i Crvene zvezde, odigrane 19. jula ove godine.

Foto: avangarda.in/Steamroller91 Foto: avangarda.in/Steamroller91

>>> Vučelić: Sa Terzićem više nemam kontakt, ono je bio čist kriminal na Vračaru

Policija će narednih dana i nedelja pozvati gotovo sve igrače, ali i čelnike oba kluba na informativni razgovor.

Podsetimo, OFK je vodio posle prvog poluvremena (2:0), da bi u drugom delu utkamice usledio preokret, pa su trijumfovali crveno-beli sa (6:2). Sumnje u regularnost pojavile su se odmah na početku drugog poluvremena, jer su se igrači plavo-belih sa Karaburme drastično "smanjili gas".

>>> Traže da se istraži i meč Partizan - Metalac!

Foto: Crvenazvezdafk.com Foto: Crvenazvezdafk.com

To su uradili, jer je direktor crveno-belih Zvezdan Terzić, prema nekim tvrdnjama, u poluvremenu upao u svlačionicu OFK Beograda i podviknuo igračima: "Šta ste se rastrčali?!" To je demantovano, ali je sumnja ostala, posebno zbog činjenice da je Terzić nekada bio direktor kluba sa Karaburme.

>>> Čoveku koji je tražio od tužilaštva da ispita meč OFK Beograd - Crvena Zvezda, prete smrću!

Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, posle nekoliko dana, dve nevladine organizacije, uputile su podnesak u kome su navedene informacije o spornoj utakmici, jer su se u javnosti pojavile sumnje u njenu regularnost. Spis je prosleđen Prvom tužilaštvu koje je uputilo zahtev Upravi kriminalističke policije MUP Srbije da prikupi potrebna obaveštenja o tome šta se dešavalo na stadionu Obilića na Vračaru, gde je odigrana utakmica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Subasa

    29. jul 2015 | 14:22

    Sve ne poligraf,ako nisu namestili nema cega da se plase

  • On

    29. jul 2015 | 14:20

    Terzić bi titulu nasilu

  • Stockholm

    29. jul 2015 | 14:10

    Pa sve i da je nastimano bilo ( što ne opravdavam ) šta bi onda trebali sa Partizanom da istražuju , 70 % prijateljski utakmica , 20 % onih poput Vojvodine u kupu i Pazara , e Srbijo...... Gospon posteni Tole uvodi red haha , da nije žalosno bilo bi smesno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA