Srpska lepotica briljirala u ženskoj NBA, ali je njen tim izgubio!

Najbolja igračica Eurobasketa na kojem su košarkašice Srbije osvojile zlatnu medalju Ana Dabović odigrala najbolji meč u Americi

  • 3

Jedna od najlešpših evrospkih košarkašica Ana Dabović igra svoju prvu sezonu u najjačoj ženskoj ligi NBA.

Najbolja igračica Evropskog prvenstva, na kom je Srbija osvojila zlatnu medalju, odigrala je najbolji meč od starta sezone u dresu Los Anđeles Sparksa, ali je njen tim ipak izgubio.

ULAZI U FORMU: Ana Dabović sve bolje igra u ženskoj NBA ligi!

Sparkašice su poražene od najboljeg tima lige Minesota Linksa sa 82:76, a Dabovićeva je ubacila 14 poena uz samo dva promašena šuta iz igre – 2/3 za dva, 3/4 za tri uz dve asistencije.

Ekipa iz Minesote stigla je do 13 pobede, uz četiri poraza, dok tim iz Los Anđelesa ima 14 neuspeha i samo tri trijumfa.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cionista

    30. jul 2015 | 13:37

    Svaka cast, samo gazi. Ali ne daju joj da igra , moraju nadrogirane amerikanke da igraju. Da Ana igra 30 minuta davala bi po 30 poena. Ubedljivo najbolja kosarkasica sveta trenutno.

  • JuveRossi

    30. jul 2015 | 13:51

    joj meni nije ona nikakva ljepotica sva je nekako...NE ZNAM ali da je slatka NIJE zgodna NIJE lijepa NIJE mozda nekome simpaticna ali igra UBIJA i svaka joj cast na tome

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA