KAKVA SNAGA: Đoković nosi prijatelja na leđima uz stepenice! (VIDEO)

Najbolji teniser sveta počeo je sa individualnim pripremama za predstojeću američku turneju

  • 3

Odmoru Novaka Đokovića je izgleda došao kraj i počeo je sa pripremama za američku turneju. Srpski teniser je prethodnih nekoliko nedelja posle osvajanja Vimbldona proveo odmarajući se i uživajući širom Jadranske obale, ali sada je došlo vreme za povratak treninzima.

>>> Nole protiv Šerbedžije! Ali nije tenis u pitanju! (FOTO)

Kako bi održao formu i ne dozvolio da mu se telo u potpunosti opusti pre nego što krene sa ozbiljnijim pripremama, srpski teniser je počeo sa individualnim treninzima koji se uglavnom svode na kondicione vežbe.

Tako je na svoj Tviter profil okačio kratak video kako vežba na stepenicama u nekom do primorskih gradova gde još boravi. Njemu je njegov prijatelj Saša skočio na leđa, a Đoković se peo gore dole po stepenicama, a uz ovaj video je dodao da se Saša pomal ugojio i da je veoma težak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fan sn

    31. jul 2015 | 22:56

    ovo je mozda najveca nesmotrenost od stane Noleta,jer u takvim situacijama lako moze doci do pomeranja prsljena i diskusa, posledica toga do ukljestenja nerva sto ne bi preporucio Noletu da vise ikada to ponovi....

  • Ja

    31. jul 2015 | 18:44

    u pitanju je monako i sasa je fizio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA