Došao je taj trenutak: Navijači Partizana videom krenuli u mobilizaciju za revanš protiv Steaue!

Pristalice crno-belih su napravile kratak snimak kao najavu i pozivnicu za sve koji navijaju za srpksog šampiona da dođu u utorak u Humsku

  • 19

Opšta je mobilizacija u Partizanu posle odličnog rezultata koji je postugnut u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Steaue u Bukureštu, a njoj su se priključili i navijači crno-belih.

 

>>> Partizan je samo jednom ispao posle 1:1 u gostima, a taj meč je najbolniji za Grobare! (VIDEO)

 

Velikih 1:1 iz prestonice Rumunije i pre svega dobra igra probudili su veliku nadu da bi šampion Srbije posle pet godina ponovo mogao da se domogne grupne faze elitnog evropskog takmičenja, a za to mu je neophodna pomoć njegovih Grobara.

 

>>> STIŽE VEŠTAČKA TRAVA: Čuveni pomoćni teren Partizana neće više izgledati ovako! (FOTO)

 

Zbog toga su pristalice crno-belih napravile i kratak video kao najavu i pozivnicu svim navijačima za duel koji se igra u utorak u Humskoj, a poruka videa je kratka i jasna.

 

- Došao je trenutak... Za pobede... Za Partizan... Sad... Svi u Hram.

 

 

Podsetimo da su ulaznice za ovaj mečveć puštene u prodaju i mogu se kupiti svakog radnog dana na stadionu u Humskoj i u poslovnicama Tiketlajna, a da je cena za južnu i severnu tribinu 500 dinara, za bočne delove zapada i istoka 1.000 dinara, a za centralne 1.500. Mesto u loži košta 5.000, uz važnu napomenu da će sezonske ulaznice važiti i za ovaj meč.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    31. jul 2015 | 20:40

    Zivim daleko od Beograda i sampionskog stadiona, tako da necu doci. ALI cu svim svojim srcem biti uz Partizan i ako igrači i navijači budu imali jak motiv i volju, tu je vec 50% završeno!

  • Taske

    31. jul 2015 | 21:15

    Hahahahaha vi ste samo loša kopija našeg SEVERA

  • mrak

    31. jul 2015 | 21:33

    Pre dva dana govore da smo mi Delije smesni sto pozivamo preko video snimka na stadion...posle dva dana rade istu stvar.. copy SEVER paste jug. Shabaniiii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA