BURNO NA MARAKANI: Čović viđen kao novi predsednik Zvezde, ali će se definitivno znati u ponedeljak!

Svašta se dešavalo na vanrednoj sednici UO crveno-belih

Maratonski sastanak upravnog odbora Crvene zvezde je završen nakon skoro četiri sata većanja. Iz izvora bliskih klubu, Telegraf je saznao da će Nebojša Čović najverovatnije biti novi predsednik kluba, a da će uprava, ili barem deo nje, podneti ostavku.

Za sada niko iz kluba nije želeo da potvrdi ove informacije, ali prema saznanjima našeg portala na sednici je bilo i te kako burno. Zato i ne čudi što će sastanak biti nastavljen u ponedeljak, što je indirektno potvrdio Zvezdan Terzić rečima ''Imamo pauzu''.

>>> Marakanom grmelo UPRAVA NAPOLJE: Severna tribina pokrenula skandiranje (VIDEO)

Ono što je svakako bitno jeste da će Miodrag Grof Božović ostati trener crveno-belih, iako je zajedno sa Terzićem nudio ostavku.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Terzić i Božović su nudili ostavke, ali su odbijene - rekao je aktuelni predsednik kluba Svetozar Mijailović nakon sastanka i dodao:

- Na današnjoj sednici UO analizirali smo igre i rezultate Crvene zvezde na početku sezone. Složni smo u oceni da tim ne igra kako očekuju Upravni odbor i zvezdaška javnost, ali smo složni i u oceni da imamo potencijal da se borimo za šampionsku titulu. Nastavićemo sutra, sve ide u pozitivnom smeru.

>>> Terzić i Božović se izljubili: Da li je to znak da se rastaju?

Nezvanično, za mesto sportskog direktora pominjao se nekadašnji fudbaler crveno-belih Mihajlo Pjanović, ali je on u razgovoru za Telegraf priznao da nije u mogućnosti da se 24 sata posveti klubu.

- Nemam nikakvu ponudu i niko iz kluba me nije zvao. Ne znam da li su o tome razmatrali na upravnom odboru, ali ja svakako trenutno ne bih ni mogao da prihvatim takvu ponudu - jasan je bio Pjanović.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kap koja je prelila čašu bila je sramna partija crveno-belih protiv Radničkog iz Niša, ali vredi pomenuti da je Zvezda i u ostala četiri meča delovala anemično. Takođe, navijači su besni i zbog meča sa OFK Beogradom, ali njihovo nezadovoljstvo radom uprave tinja već duže vreme.

>>> BESNE DELIJE PRIČALE SA UPRAVOM POSLE MEČA: Evo šta su im poručile vođe navijača! (VIDEO)

Navodno, navijači uglas podržavaju Čovića, a kruže priče da su i pre meča sa Radničkim iz Niša govorili da je trenutna uprava bivša.

Nakon skoro četiri sata sastančenja, prostorije kluba prvi su napustili trener Miodrag Grof Božović i generalni direktor Zvezdan Terzić. Nisu davali izjave okupljenim medijima, samo su se poljubili i otišli svako u svom pravcu. Ubrzo je Marakanu napustio i Nebojša Čović koji je na pitanje da li je novi predsednik ''Znate koga treba da pitate''.

CZ logo

(D.U. /M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zuzi

    2. avgust 2015 | 15:38

    Sto ne bi bili uz Covica kad je oporavio k.k.nista nije ukrao niti nam je neko zlo naneo.naravno da ga grobarska manjina mrzi jer je ugasio k.k.partizan:-)

  • Volvo eev

    2. avgust 2015 | 15:55

    E grobari, crni grobari...Svano vam je crni petak, znate to i sami!Čović dokazani delija, zvezdin spasioc mogu slobodno da kažem! Daj bože samo da je istina...

  • Звезда

    2. avgust 2015 | 14:49

    На право место долази човек који се доказао као неко ко може не само да препороди Звезду, већ и да урнише тзв."институције". Резултати говоре све. Припремите се, наставак следи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA