Zvezda odbila ostavke Terzića i Božovića!

Generalni direktor i trener crveno-belih bez reči napustili vanredno troipočasovno zasedanje na našem najvećem stadionu

  • 10

Vanredna sednica upravnog odbora Fudbalskog kluba Crvena zvezda, koja je počela u 13 sati, završena je nakon tri i po sata, i biće nastavljena u ponedeljak!

Glavna vest posle zasedanja je da su članovi upravnog odbora odbili ostavke koje su ponudili generalni direktor Zvezdan Terzić i trener Miodrag Božović!

Iz prostorija kluba iz Ljutice Bogdana pred novinare su prvi izašli upravo Terzić i Božović, ali nisu davali nikakve izjave, već su brzinom munje ušli u automobile, pre toga se izljubivši kao da završavaju saradnju!

>>> ŠOK NA MARAKANI: Kompletna uprava Zvezde podnosi ostavku, Čović novi predsednik!

Terzić je pre ulaska u kola samo kratko dobacio grupi novinarima "Imamo pauzu", mada je kasnije iz kluba saopšteno da je sastanak zapravo završen i da će biti nastavljen u ponedeljak.

Za njima je izašao redsednik kluba Svetozar Mijailović i saopštio da su Terzić i Božović ponudili ostavke tokom sednice, ali da one nisu prihvaćene.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Grof Božović je kao i nedavno, u danima posle meča sa OFK Begradom, eskivirao novinare. Samo je ušao u upaljena kola gde ga je čekao vozač, ali je sasvim sigurno da će se i on u ponedeljak vratiti na posao, pošto jedina konkretna odluka rukovodstva našeg najtrofejnijeg kluba glasi da će aktuelni trener nastaviti da vodi ekipu.

>>> BESNE DELIJE PRIČALE SA UPRAVOM POSLE MEČA: Evo šta su im poručile vođe navijača! (VIDEO)

Ono što, ipak, najviše zanima zvezdašku javnost su eventualne promene u upravi do kojih bi moglo da dođe posle pritiska najvaternijih navijača da, pre svih, Terzić napusti klub. Postoje jake indicije da će novi predsednik Zvezde postati Nebojša Čović, čiji je zet Miloš Ninković takođe bio prisutan na stadionu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lorna

    2. avgust 2015 | 18:40

    cirkus se nastavlja...

  • шумадинац

    2. avgust 2015 | 18:56

    Није звезда одбила оставку терзића јер је није ни дао али ће морати јер ће се суочити са снагом севера.Човић Пикси Југа Деки ће нас извући из кризе

  • vuk

    2. avgust 2015 | 21:17

    Terza ostani! Grofe ostani! Grobari su uz vas!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA