TRANSFERI: Loznica dovela nekadašnju veliku želju Prosinečkog, Sarajevu malo milion evra!

Nije ovaj 4. avgust obeležilo previše uzbuđenja, ali to može samo da znači da se sprema nešto veliko zato budite i dalje u Telegraf Sport

  • 3

Završen je ovaj 4. avgust na fudbalskoj pijaci koji nije doneo previše uzbuđenja koja su se, možda, očekivala. Izostale su čak i priče o velikim transferima, ali nije da nije bilo realizovanih poslova.

Ipak, nastavite da pratite Telegraf Sport i ubuduće, jer ovo može biti samo jedno zatišje pred buru.

22:49 - SARAJEVU MALO MILION: POSLE ZVEZDE ODBILI I PAOK!

Jutro smo otvorili sa vešću da bi talenotvani fudbaler Sarajeva Gojko Cimirot koji je bio želja Crvene zvezde mogao da završi u PAOK-u. Čak se navodilo i da su solunski crno-beli ponudili milion evra za njega, međutim, kako javljaju mediji u BiH, klub sa "Koševa" će je najverovatnije odbiti što je potvrdio i njihov sportski direktor.

22:20 - SVECI PREGOVARAJU SA VANJAMOM

Vinsent Vanjama je vrlo brzo postao jedan od ključnih igrača Sautemptona i logično je da "sveci" žele da ga zadrže što duže na stadionu "Svetlost". Njemu je ostalo još 2 godine ugovora, a Ronald Kuman je spreman da započne pregovore o produžetku saradnje.

21:52 - SELTIK TRAŽI VIŠE OD 7 MILIONA ZA VAN DAJKA

Trener Seltika Roni Deila poručio je čelnicima Sautemptona da će morati da ponude više od 7 miliona funti za Virdžila van Dajka ukoliko uopšte žele da sednu za pregovarački sto.

21.25 - MARIO BOŽIĆ U LOZNICI

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

Kako prenosi portal Loznica. info, Mario Božić će biti novi igrač istoimenog prvoligaša. Božić je svojevremeno, kao član Slovana iz Bratislave, bio velika želja Crvene zevzde i tadašnjeg trenera Roberta Prosinečkog. Prethodnu sezonu proveo je u Borcu iz Čačka.

21.06 - NAPOLI NE ODUSTAJE OD MAKSIMOVIĆA

Fudbalski klub Napoli povećao je ponudu Torinu za srpskog reprezentativca Nikolu Maksimovića na 18 miliona evra, preneli su italijanski mediji. Kako se navodi, u ponudu za 23-godišnjeg defanzivca su uključeni i bonusi.

20.40 - BREŽANČIĆ ZVANIČNO U AZ ALKMARU

Foto: Printskrin/az.nl Foto: Printskrin/az.nl

Rajko Brežančić je prošao lekarske preglede i potpisao ugovor sa AZ Alkamrom. OPŠIRNIJE OVDE

20.01 - PEPE U JUNAJTEDU?

Mančester junajted bi trebalo u narednih 48 sati da završi sve oko Pedrovog dolaska iz Barselone, a onda se okreću pregovorima sa Pepeom. Tako barem tvrdi engleski Miror koji smatra da je Đavolima potreban štoper TOP klase.

18.57 - JUNAJTED - LACIO - BALOTELI

Mediji na Ostrvu bave se pričom u kojoj bi Mančester junajted mogao da stopira odlazak maroija Balotelija iz Liverpula u Lacio. Naime, Đavoli će u četvrtom kolu kvalifikacija za LŠ biti nosioci, na žrebu, dok Lacio neće. To znači da bi mogli da se sastanu u plej-ofu, a ukoliko Junajted eventualno slavi Baloteli neće ići u Rim. Razlog - Lacio je rekao da će dovesti Italijana samo ako uđu u grupnu fazu.

18.43 - MATIJAS POGBA POTPISAO ZA PARTIK TISTL

Internacionalac iz Gvineje i stariji brat Pola Pogbe, matijas, potpisao je jednogodišnji ugovr sa škotskim klubom Partik Tistl. Matijas igra na poziciji napadača i prošao je školu Selet iz Viga.

17:54 - DEBITANT U PREMIJER LIGI VODEO POJAČANJE OD 10.000.000

Bornmaut se odlično pojačao za svoju debitantsku sezonu dovođenjem reprezentativca Obale Slonovače Maksa Gradela za 10 miliona evra iz Sent Etjena. On je već jednom boravio u novom premijerligašu kada je u sezoni 2007/08 bio na pozajmici u ovom klubu.

17:25 - VUJADIN SAVIĆ NIJE VIŠE MOGAO DA ČEKA ZVEZDU

Foto: Instagram/savicvujadin Foto: Instagram/savicvujadin

Pominjao se ovog leta povratak Vujadina Savića na Marakanu, jer je jasno da Crvena zvezda ima problema na poziciji centralnog defanzivca, ali se čitava priča oko toga previše odužila, pa je on odlučio da prihvati ponudu Šerifa koja je u međuvremenu stigla.

17.07 - LIVERPULOVA TRANSFER BOMBA

Naslovom ''breaking'' engleski mediji objavili su da će napadač Liona Aleksandre Lakazete preći u Liverpul za 23 miliona funti.

16.54 - LINDEGARD MOŽE DA IDE IZ JUNAJTEDA

Rezervni golman Mančester junajteda Andreas Lindegard slobodan je u izboru nove sredine. On je 2010. godine stigao na Old Traford, ali se nije naigrao. Više ga pamte po zgodnoj partnerki, albanskoj manekeniki.

Foto: Profimedia/Barcroft Media Foto: Profimedia/Barcroft Media

16.29 - SAMARAS KOD ZENGE

Jorgos Samaras je stigao u Đenovu na završnu rundu pregovora i lekarske preglede sa Sampdorijom.

15.53 - ALEN HALILOVIĆ NAPUŠTA BARSU

Hrvatski tinejdžer Alen Halilović najverovatnije napušta Barselonu, prenosi katalonski Sport. Sledeća stanica je Vest Hem koji će morati da uplati 7.5 miliona evra i u ugovor stavi klauzulu da će Barsa moći da ga vrati kada god poželi za 10 miliona.

15.27 - DA LI OVO ZNAČI DA VALDES NAPUŠTA OLD TRAFORD?

Španski golman nalazi se u nemilosti menadžera Mančester junajteda Luja van Gala, a poslednje informacije govore da će Španac najverovatnije napustiti Old Traford. Naime, klub je ''izbacio'' njegov dres iz svlačionice i prebacio ga u onu koju koriste igrači do 21 godine.

14.52 - JANG PRODUŽIO UGOVOR SA JUNAJTEDOM

Prema navodima engleskih medija, Ešli Jang je produžio ugovor sa Mančester junajtedom za još tri godine. Prema svemu onome što je pružio prošle sezone, može se reći da je ovo pojačanje za Đavole.

14.37 - FENER DOVODI ROBENA I RAULA GARSIJU

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Čelnici Fenerbahčea dobili su oko 90 miliona evra za od kompanije Ulker i, ukoliko prođu Šahtjor u kvalifikacijama za LŠ, krenuće silno da se pojačavaju.

Prvi pikovi su Arjen Roben iz Bajerna i Raul Garsija iz Atletiko Madrida. Za ovog poslednjeg već je poslata ponuda oko 15 miliona evra.

14.01 - STIGAO DONALD NA MARAKANU

Mičel Donald treba da finalizuje dogovor sa Crvenom zvezdom. Opširnije >>> OVDE.

13.35 - ZVEZDINA ŽELJA U PAOK-U?

Fudbaler Sarajeva Gojko Cimirot bio je meta Crvene zvezde, ali nakon odbijene ponude, za mladog vezistu iz Trebinja javio se grčki PAOK.

Nezvanično, klub je ponudio milion evra, što bi bio najveći transfer za igrača iz bosanske Premijer lige.

13.13 - JUVE SPREMA PONUDU ZA DRAKSLERA

"Gazeta delo Sport" piše da je Juventus spremio 24 miliona evra za vezistu Šalkea, Julijana Drakslera.

Italijanski šampion je uveren da će nemački klub prihvatiti unosnu ponudu za 21-godišnjeg igrača.

12.49 - SITI SE POJAČAO IZ SVOG POGONA

Mančester Siti je potpisao petogodišnji ugovor sa krilnim igračem Brendonom Barkerom.

On je dugo bio član drugog tima, a bio je deo ekspedicije koja je putovala po Aziji na predsezonsku turneju.

- Trener je rekao svim mladim igračima da ćemo dobiti priliku. Moram da impresioniram na treningu, kao i svi drugi koji dođu u klub. Moram da iskoristim šansu kada je dobijem - rekao je Barker, koji bi mogao da bude i poslat na pozajmicu.

12.35 - RAJKOVIĆ U GALATASARAJU?

Turski klub ozbiljno zagrizao za golmana Crvene zvezde - opširnije >>> OVDE.

11.24 - ČUKIN FUDBALER NA PREGLEDIMA U AZ ALKMARU

Levi bek Čukaričkog Rajko Brežančić je vrlo blizu odlaska u Holandiju i nastavka karijere u AZ Alkmaru, klubu koji je prošle sezone završio kao treći u nacionalnom prvenstvu i koji je u sezoni 2008/09 bio šampion te zemlje.

- U toku su lekarski pregledi i sve će biti poznato sutra. Naravno da smo zadovoljni, jer je to velika čast za naš klub i to će biti prvi značajniji transfer od kad je Čukarički preuzeo Dragan Obradović. Brežančić je jedan od najboljih igrača Čukaričkog, u poslednje dve godine pružio je mnogo i zaslužio je da nastavi karijeru u inostrastvu, u klubu koji će mu sigurno omogućiti da se dalje razvija i napreduje u karijeri. Ipak, da sačekamo još jedan dan, ali verujem da je Brežančić novi igrač AZ Alkmara. Uskoro će biti još transfera kad je reč o Čukaričkom - rekao je sportski direktor kluba sa Banovog brda Vladimir Matijašević.

11.15 - GALIJANI NE POŽURUJE IBRU

Foto: Profimedia/Abaca Foto: Profimedia/Abaca

U taboru Milana su mirni kada se govori o potencijalnom dolasku Zlatana Ibrahimovića.

- Zlatan ima još godinu dana ugovora sa Parižanima, ali videćemo šta će da se desi. Ima još dosta do kraja prelaznog roka. Hajde da još malo sačekamo - rekao je potpredsednik kluba Adrijano Galijani.

10.49 - ČELSI HOĆE DENIJA ROUZA

Britanski "Miror" tvrdi da će Čelsi izdvojiti 21 milion evra za defanzivca Totenema, Denija Rouza.

Totenhem inače nije voljan da proda 25-godišnjeg fudbalera, kog se u Srbiji dobro sećamo zbog incidenta u Kruševcu, kada je došlo do sukoba između mladih fudbalera Srbije i Engleske.

10.27 - POGBA U ŠKOTSKOJ!

Ne taj Pogba... Nego Matijas, stariji brat mnogo poznatijeg Pola, potpisao je jednogodišnji ugovor sa škotskim klubom Patrik Tistlom. Napadač od 24 godine je prethodno nastupao u trećeligaškom engleskom klubu Kroli Taun.

10.05 - KOSTIĆ U NOVOM PAZARU

Fudbalski klub Sarajevo saopštio je da će Miroljub Kostić biti prosleđen na pozajmicu Novom Pazaru.

Vezista je u bosanski klub stigao u prolećnom delu sezone iz Olimpije. Već je igrao u Novom Pazaru takođe kao pozajmljen igrač. Zabeležio je tada 17 utakmica, i dva puta je bio strelac.

 10.00 - OKEJ, BENZEMA I ARSENAL SU DEFINITIVNO SAGA

Jeste Arsen Venger u ponedeljak rekao da mediji potenciraju Karima Benzemu kao novog igrača Arsenala, ali mediji oktrivaju da u Realu očekuju da će Francuz poći u Arsenal.

"Dejli Telegraf" piše da će ovaj transfer napadača da se realizuje možda u samom finišu prelaznog roka.

9.50 - SERGEJ NA PREGLEDIMA

U ponedeljak je stigao u Rim, a ovog jutra Sergeja Milinkovića Savića očekuju medicinski pregledi pre nego što i definitivno stavi potpis na ugovor sa Laciom od pet godina.

Nakon papirologije, srpski vezista bi trbealo da se uputi ka Briselu, a odatle da se pridruži ekipi u Šangaju, gde će se u subotu održati finale italijanskog Superkupa između Lacija i Juventusa.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dinja

    4. avgust 2015 | 18:16

    Ako dodje lakazet, liv'pool postaje ozbiljan. Moze da napravi nesto ove sezone. Strasan sastav. Jos jedan kvalitetan transfer u predelu odbrane i to je to!

  • Bg

    4. avgust 2015 | 17:53

    Sta ce Liverpulu toliki napadaci

  • Casni vitez

    4. avgust 2015 | 23:27

    Fener je sve jači i jači da se ne lažemo,vidite koga hoce da dovedu sve. Bice to jak tim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA