Partizan u borbi za slavu i milione: Crno-beli na krilima Grobara ruše Steauu!

Crno-beli večeras od 20.30 na stadionu u Humskoj igraju revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv šampiona Rumunije

  • 23

Partizan u sredu od 20.30 na stadionu JNA u Humskoj igra revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Steaue.

>>> Partizan je samo jednom ispao posle 1:1 u gostima, a taj meč je najbolniji za Grobare! (VIDEO)

Crno-beli su u Bukureštu odigrali zrelo i vratili su se sa obećavajućim rezultatom (1:1), koji je mogao da bude i povoljniji da je Brašanac u poslednjim minutima susreta bio koncentrisaniji i završnici akcije, kada je imao idealnu šansu za gol.

Šampion Srbije će u Beogradu imati ogromnu podršku svojih navijača. Grobari su pozvali na mobilizaciju pred duel sa Steauom, karte su se odlično prodavale i očekuje se da na JNA bude više od 25.000 pristalica crno-belih.

>>> Meč Partizan - Steaua počinje minutom ćutanja za žrtve "Oluje"!

Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs

Takvom ambijentu se raduje i trener crno-belih Zoran Milinković, koji je dan pred utakmicu rekao da je jedino Božinov enigma, jer trenira po specijalnom programu, ali će Bugarin najverovatnije biti spreman da istrči na travnjak stadiona u Humskoj od starta.

- Uvertira za meč je sjajna pošto se očekuje pun stadion. Svesni smo našeg zadatka, snage protivnika i spremni smo za meč. Pokusaćemo da nametnemo naš ritam igre, iako znamo da Steaua igra bolje u gostima. Partizan će i u sutra biti ofanzivan kako bi postigao gol i pobedio.

- Božinov je jedina enigma, trenira po specijalnom programu. Partizan želi prolaz u narednu rundu i da nadigra Steauu u dva meča. Uz podršku naših navijača verujemo da možemo da prođemo dalje– naveo je šef stručnog štaba crno-belih.

Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs

Partizan je posle dobre igre i rezultata u Bukureštu preuzeo epitet favorita po kladionicama, međutim, takvo mišljenje ne deli i pomoćni trener Steaue, Masimo Pedracini, koji se u utorak pojavio pred srpskim novinarim, koji je istakao da su šanse 50:50.

>>> Novinari pitali trenera Steaue da li zna na srpskom da čestita Partizanu prolaz, a evo šta im je odgovorio!

>>> PARTIZAN - STEAUA: Evo šta kladionice kažu ko prolazi, ko pobeđuje i koliko će golova biti

- Ovaj meč je veoma značajan za obe ekipe, ne samo za nas. Odlično smo se pripremili, svesni smo da imamo šanse da se kvalifikujemo, potreban nam je gol. Moramo da budemo strpljivi i nadamo se pobedi, šanse su 50-50.

- Mnogi su pričali da je Partizan bio bolji u prvoj utakmici, ali mi mislimo drugačije. Primili smo izveštaj gde smo mi dominirali, u posedu lopte, duelima i šansama. To nas uverava da će biti otvoren meč i radujemo se punom stadionu - istakao je Pedracini.

Foto: Partizan.rs Foto: Partizan.rs

Osim takmičarskog motiva koji donosi učešće u Ligi šampiona, crno-beli će imati i finansijski podstrek kada je u pitanju ovaj duel. Samo prolaskom protiv Steaue obezbedili bi sigurnih 5,4 miliona evra.

OČEKIVANI SASTAVI:

PARTIZAN:

Živković, Vulićević, Balažic, Dornelaš, Petrović, Jevtović, Babović, Brašanac, Živković, Oumaru, Božinov

SEAUA:

Kodžokaru, Alsenat, Varela, Pap, Giljerme, Muniru, Breveld, Popa, Stančiju, Čipčiju, Tade

PFC logo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hulala

    5. avgust 2015 | 09:48

    Ajmo momci!! Samo hrabro! <3 na teren

  • Grobari Bor

    5. avgust 2015 | 09:31

    U boj krenite junaci svi !

  • 1970

    5. avgust 2015 | 09:34

    Danas je poseban dan i danas imamo imperativ pobede! Samo hrabro Grobari, za Srbiju za Partizan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA