BABOVIĆ: Ovu pobedu posvećujemo svim Srbima iz Krajine!

Iskusni vezista crno-belih ''otvorio dušu'' pred kamerama...

  • 26

Sa očima punih emocija, Stefan Babović je izašao pred kamere nakon velike pobede Partizana protiv Steaue i plasmana u plej-of Lige šampiona.

Dugo je slavio sa saigračima i navijalima trijumf od 4:2 u kom je i sam bio strelac prvog gola. Pobedu je posvetio svim navijačima Partizana, ali pre svega imao je posebnu posvetu.

>>> DA LI JE OVO NAJVEĆI GROBAR? Isti igrač Steaue je sa tri poteza unakazio svoj tim (VIDEO)

- Ovu pobedu posvećujemo svim Srbima iz Krajine koji su naša braća i sestre. To je bila naša dodatna motivacvija. Neki slave taj dan, za nas je to najgori dan u istoriji - rekao je Babović na TV-u, aludirajući na Oluju i genocid Hrvata nad srpskim narodom.

>>> MINUT ĆUTANJA ZA ŽRTVE OLUJE: Fudbaleri Partizana i Steaue odali počast prognanim i stradalim Srbima! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdenko Jankovic

    5. avgust 2015 | 23:02

    Stefane ... Kao jedan od najvecih kriticara tvoje igre moram ti reci da si me bezbroj puta naterao na to da te opsujem i izgovorim ti brdo uvreda i ruznih reci. Ti definitivno nisi moj tip igraca ali nesto ti moram sad reci. Posle ovih tvojih reci posle utakmice ti si za mene jedna ljudska gromada koja je posle ovolike radosti i uspeha stala ispred kamere i setila se Knina i Krajine i ogromnog zla koje su ustase nanele nasem narodu sa druge strane Drune. Ceo dan citam i slusam o stradanjima naseg naroda tih ruznih godina i nekako mi celog dana oci pune tuge. Mi sa Kosova mozda i najbolje razumemo kroz kakve grozote su prosli. Jos i vest o bolesti malog Despota je ucinila da se dodatno lose osecam. Al brate posle ovih tvojih reci sam puko! Nisam mogo vise da drzim to u sebi . Isplakao sam se kao kisa i nije mi zao, bio si tolko iskren da ti se jos jednom izvinjavam zbog svake ruzne reci koju sam ti uputio. Potrazicu te jednom u Beogradu da ti stegnem ruku zbog ovoga Ljudino. Partizan je pobedio i trebao bih da se radujem al sutra cu to, veceras preovladavaju neka druga osecanja...

  • Darijus Serb

    5. avgust 2015 | 23:19

    Cestitam Partizanu na pobedi ! Tebi Stefane puno srece i zdravlja i naravno jos puno dobrih sezona ...veliki si igrac i covek.

  • vuk

    5. avgust 2015 | 23:13

    Babovicu,danas si i igrom i izjavom usao u srca Grobara za sva vremena! BRAVO BABKE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA