POPOVIĆ OBEĆAO: Živković Partizanov sigurno do leta 2016. godine, a možda i duže!

Predsednik crno-belih kaže da je najtalentovaniji srpski fudbaler najvažniji igrač tima u misiji zvanoj Liga šampiona

  • 12

Andrija Živković igra kao u transu. U ovom trenutku najveći talenat srpskog fudbala je posle osvajanja titule prvaka sveta sa selekcijom do 20 godina dobio još više na samopouzdanju i zrelosti, a to pokazuje svojim igrama u Partizanu u prvim ovosezonskim mečevima.

>>> Predsednik Partizana ima poruku ohrabrenja za Zvezdu!

>>> HIT SNIMAK: Grobar urla a dva Rumuna se zavlače u mišju rupu dok Partizan puni Steauu (VIDEO)

Vunderkind iz škole crno-belih je pokretač uspeha kluba tokom kvalifikacija za Ligu šampiona, a njegove igre izazivaju delirijum kod navijača, dok evropski skauti nude "kamione i avione" za njega. Međutim, neumoljivi su u Humskoj koji su još ranije zacrtali da od puštanja Živkovića u inostranstvo nema ništa.

To je potvrdilo i odbijanje ponude od 8 miliona evra koju je poslao Sent Etjen, a istu stvar je u razgovoru za "Novosti" izjavio i predsednik Partizana Zoran Popović koji je rekao da je 19-godišnji fudbaler najvažniji član misije zvane - plasman u Ligu šampiona.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Andrija Živković je biser Partizana. Upravni odbor je to prepoznao, stao uz njega i počeo da se bori za njega i klub. Bio je na meti raznih menadžera koji nisu imali dobre namere prema Partizanu, a i dalje se mnogi javljaju, ali će on sigurno ostati u Partizanu do leta 2016. godine. Uz to činimo i sve što je u našoj moći da potpišemo dvogodišnji ugovor.

- Andrija je sjajan momak, lepo vaspitan i ima sve predispozicije da postane veliki igrač. Moram da priznam da sam posle gola koji je dao Steaui i ja skandirao njegovo ime zajedno sa navijačima - rekao je Popović za "Novosti".

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Prvi čovek šampiona Srbije ispričao je i koliko se finansijska situacija popravila od trenutka kada je on došao na čelo kluba, kao i koji su dalji ciljevi uprave, a to je pre svega ulaganje u klupsku infrastrukturu i omogućavanje još boljih uslova za rad mlađih kategorija, odakle crno-beli crpe svoje talente.

- Bila je nenormalno teška situacija, nije bilo novca ni za pripreme. Počeli smo sa privatnim pozajmicama i kratkoročnim, a onda dugoročnim kreditom od Poštanske štedionice, uneo sam i 500.000 evra iz moje firme. Ponuda za Škuletića nije mogla da se odbije i prodaja je bila jedino rešenje - izjavio je Popović i rekao koji su dalji planovi.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

- Sada su plate redovne, ušli smo u investicije, radimo na "blatuši", napravićemo moderan teren gde će stasavati najmlađi. Uz to smo u završnoj fazi izgradnje internata i hale sa spa centrom. Obezbeđivanje Lige Evrope nam je omogućilo da zatvorimo dobar deo budžeta za sledeću godinu, a biće i prihod od 2,4 miliona evra za Mitrovićev transfer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    10. avgust 2015 | 09:34

    Dok neko prica i pravi virtuelnu sliku Srbije, PARTIZAN STVARA I "RAZARA" PO EVROPI !!!... .!. XXAAXXAA .!. IDEMO ZILE, IDEMO GROBARI, SAMO, JAKO, JACE I NAJJACE ZA SLAVU NASEG PARTIZANa-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

  • Grobar

    10. avgust 2015 | 04:01

    Za nekoliko godina nokaut faza LŠ, MOŽEMO MI TO! Svaka čast za upravu! Već su dokazali da valjaju

  • Grobar

    10. avgust 2015 | 03:09

    Bravo za upravu! Samo tako nastavite! Idemo u LS!!! Zile:D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA