Obožava tetovaže, skupu odeću i već je obišao splavove: Sve što niste znali o Mičelu Donaldu! (FOTO) (VIDEO)

Istraživali smo po internetu i društvenim mrežama Mičela Donaldu i naišli na neke zanimljive stvari. Nažalost, fotografije sa njegovog profila na Instagramu su nestale u međuvremenu

  • 0

Nedeljama se pričalo, spekulisalo i najavljivao Mičel Donald u Crvenoj zvezdi. U poslednjih više od deset dana svakodnevno su se mogle pročitati informacije o dolasku Holanđanina na stadion "Rajko Mitić" i to se konačno dogodilo u petak kada je 26-godišnji vezista predstavljen kao novi igrač vicešampiona Srbije.

Zato smo odlučili da još pre njegovog debija u crveno-belom dresu malo istražimo o njemu na internetu, baš kao što smo to uradili i sa Srđanom Plavšićem u ponedeljak kada je potpisao ugovor u Ljutice Bogdana.

>>> Guglali smo Zvezdino pojačanje: Šta peca, šta sluša i zašto protiv Partizana igra na nož? (FOTO)

Kada je u pitanju njegova fudbalska karijera mnogo stvari je već dobro poznato ovdašnjoj javnosti. Rođen je pre 26 godina u Holandiji, a prošao je sve selekcije Ajaksa, od oih najmlađih do seniorskog tima. Svoj debi je imao sa samo 18 godina u UEFA kupu protiv Verdera iz Bremena 2007. godine.

Printskron: Youtube/Roda JC Kerkrade Printskron: Youtube/Roda JC Kerkrade

Od tog trenutka su počele priče o njemu kao o novom Edgaru Davidsu, a vremenom je počeo da dobija sve veću priliku u prvom timu i očekivalo se mnogo više od njega.

Igrao je kasnije zajedno i sa dvojicom Srba među "kopljanicima" Miralemom Sulejmanijem i Markom Pantelićem, pa verujemo da je već tada slušao priče o Crvenoj zvezdi, ako znamo koliko je veliki zvezdaš Pantelić.

Međutim, nije uspeo da se izbori za svoje mesto i usledila je prvo pozajmica u Viljem II, a onda i selidba u Rodu gde je proveo tri godine, pre nego što je potpisao za Mordoviju leta 2014. godine.

Tokom dosadašnje karijere ga nisu pratili skandali ni na terenu, ni van njega, a čini se da je tome doprinelo što se rano i skrasio, pošto već ima suprugu i ćerkicu koja ima oko 9 meseci, a koliko je porodica značajna u njegovom životu može se videti i na osnovu brojnih fotografija koje kači po društvenim mrežama.

Međutim, fotografije na koje smo naišli na njegovom profilu na Instagramu i koje su dosta govorile o njemu su u međuvremenu nestale, te se sada tamo mogu naći samo fotografija i video sa promocije u Zvezdi, kao i jedna fotografija njegove supruge i ćerke.

Foto: twitter/printscreen/crvenazvezdafk.com Foto: twitter/printscreen/crvenazvezdafk.com

Zato ćete ostati uskraćeni za vizuelni prikaz toga u čemu jsve uživa i koje su najvažnije stvari za njega u životu.

Holandski internacionalac je ovog leta imao priliku da već dobro upozna Beograd i njegove čari, pošto je sa Mordovijom boravio na pripremama u Srbiji tokom kojih je igrao i protiv Crvene zvezde i protiv Partizana.

Njegovi vodiči kroz srpsku prestonicu su bili i saigrači u ruskom timu Milan Perendija i Marko Lomić koji su se potrudili da mu pokažu naš glavni grad, ali i noćni provod, jer su ga kao i ostale saigrače izvodili u beogradske klubove i splavove.

Printskrin: Instagram/mitchell.donald Printskrin: Instagram/mitchell.donald

Češljajući po njegovom Instagram profilu smo shvatili i da ima dve velike strasti, jedna su tetovaže, a drugi markirana garderoba i obuća. Zbog toga i postaje jasno zašto su se pojavili određeni problemi sa njegovim finansijskim uslovima tokom pregovora sa upravom crveno-belih.

Njegovi afiniteti sa skupoj odeći najpoznatijih modnih marki na svetu lako su uočljivi na različitim fotografijama koje ostavlja na društvenim mrežama, uglavnom u svakom novom komadu garderobe koji kupi. Tu su Luj Viton tašne, izuzetno elegantni kaputi i različite cipele i patike.

Kao i većina današnjih sportista i on je zavisnik od bockanja, pa je tako skoro čitavo telo ukrasio tetovažama sa zaličitim motivima, a našao je mesta i za imena svojih najmilijih osoba.

Na kraju, ne možemo da ne primetimo da Donald likom podseća i na bivšeg košarkaša crveno-belih Demarkusa Nelsona koji je bio jedan od ljubimaca navijača Zvezde. Pogledajte samo ove fotografije pa recite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA