VULIĆEVIĆ: Odgovaralo bi mi da se ponovi Steaua!

Desni bek crno-belih smatra da je postignut gol u gostima dobar rezultat, ali da je i sačuvana mreža još bolja stvar za njegov tim

  • 3

Fudbaleri Partizana otputovali su za Belorusiju na prvu utakmicu baraža za ulazak u Ligu šampiona protiv BATE Borisova. Pre poletanja aviona, pošto je let kasnio sat vremena, Miroslav Vulićević i Ivan Bandalovski pričali su sa predstavnicima srpskih medija.

>>> LOMIĆ PREVARIO PARTIZAN! Crno-beli ostali bez dogovorenog pojačanja

>>> Partizanov avion za Belorusiju kasnio!

Standardni desni bek šampiona Srbije istakao je da su dobro proučili beloruskog šampiona i da znaju njegove mane.

- Skautirali smo ih, ali svaka je utakmica za sebe. Ulog je veliki. Šta god bud bilo u prvom meču revanš mora da se igra. BATE ima dobro levo krilo i dobrog levog beka, poznajem ga iz naše lige (Filip Mladenović prim. aut), ali oni su pre svega jedna homogena ekipa. Svi napadaju i svi se brane, daju malo golova, ali i malo primaju. Prava ruska škola - rekao je Vulićević.

Foto: Tanjug/Dragan Stanković Foto: Tanjug/Dragan Stanković

On se osvrnuo i na poraz od Vojvodine u Novom Sadu u četvrtak i rekao da to nije ostavilo traga na ekipu, te da je on već arhiviran.

- Nije poraz od Vojvodine ostavio traga na nas. Sigurno nije lepo kada se izgubi, pogotovo kada igrate u Partizanu, ali to neka nam bude opomena. Možda smo se malo opustili posle eliminacije Steaue, ali toga neće biti u utorak. Ono što je bilo to je iza nas - izjavio je igrač šampiona Srbije koji je pratio i rezultate narednog rivala.

- Možda se i oni čuvaju za Ligu šampiona, ali ponavljam da je svaki meč meč za sebe. Sigurno je da će biti dosta taktičkog nadmudrivanja.

Foto Marko Todorović Foto Marko Todorović

- Ovo je moj najveći izazov u karijeri. Svi znamo šta znači svakom fudbaleru da igra u Ligi šampiona. Veliki je ulog, ali šta da radimo. Igramo dve utakmice, pa bolji neka pobedi - kazao je Vulićević koji se nada dobrom rezultatu u Borisovu.

- Nama je sve sem poraza dobar rezultat. Dat gol u gostima znači puno, a ne primiti ga znači još više. Odgovaralo bi mi da se ponovi scenario iz prvog meča protiv Steaue.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Vulićevićev konkurent za mesto u timu Ivan bandalovski ima slično mišljenje.

- Imaju više iskustva od nas u Evropi ali i mi imamo kvalitet za nadigravanje. Slični su Dili Gori, ali su na mnogo višem nivou. Moramo da pobedimo u prvoj utakmici. Nema veze što smo obezbedili Ligu Evrope hoćemo svi Ligu šampiona.

- Nemam problem da igram levog beka. Bio sam povređen dva puta ali sam se vratio u ritam u poslednjih 20 dana. Priželjkujem da damo gol i da ne izgubimo - izjavio je Bandalovski.

Utakmica između BATE Borisova i Partizana igra se u utorak od 20.45.

(M.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    17. avgust 2015 | 10:52

    SAMO HRABRO, JAKO, NAJJACE DO POBEDE SAMPIONE NAS CRNO-BELI, PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS I NAJVECI BREND SRBIJE !!! UZ BOZIJU POMOC U LIGU SAMPIONA !!!

  • Petar

    17. avgust 2015 | 13:03

    Hocemo pobedu da bar u necemu budemo srecni!

  • Ogi

    18. avgust 2015 | 00:56

    Samo hrabro.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA