Britanci Banetu nameštaju SEKS aferu sa Čelsijevom doktorkom! (FOTO) (VIDEO)

Britanski mediji spekulišu da je upravo srpski reprezentativac imao aferu sa Evom Karneiro

  • 11
Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Eva Karneiro je uzdrmala Ostrvo, moguće je da će uzdrmati i Srbiju. Britanski tabloid San objavio je ekskluzivnu ispovest njenog dečka da je imala aferu sa igračem Čelsija, međutim nije otkrio njegovo ime.

Britanskim tabloidima nije dugo trebalo da počnu sa spekulacijama ko je u pitanju, i u javnosti je procurelo ime srpskog reprezentativca Branislava Ivanovića.

Zamenik katena Čelsija je odranije u specifičnim odnosima sa lepom doktorkom, koja je na ledu kod trenera Žozea Murinja još od početka sezone, kada mu se nije dopalo to što je uletela na teren kako bi ukazala pomoć Edenu Azaru iako nije bio povređen.

Mediji spekulišu da je desni bek Čelsija navodno ljut na Murinja što Eva više nije sa timom, pa je navodno Portugalac razmišljao da ga izosavi iz ekipe za meč protiv Sitija.

Printskrin: Pulse.ng Printskrin: Pulse.ng

Bane je veoma loše odigrao meč protiv Sitija, što je dodatno podgrejalo spekulacije, a takođe u prilog tome dodaju i video snimke kako je grlio seksi Evu posle finala Lige Evrope.

Takođe je priložen i snimak kako je tokom svojevremeno popularnog ledenog izazvova - Ice Bucket Challenge, nominovala upravo Baneta Ivanovića rečima ''Branislave, prestani da budeš kukavica, hoću da vidim led na tvojoj glavi''.

Od danas Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA