Zvezda bira između Čavrića i Srnića!

Trener Božović želi još jednog ofanzivca koji će se uklopiti sa Vijeirom i Jovićem u špicu napada, a pregovori se vode na obe strane

  • 12

Crvena zvezda bi trebalo do kraja prelaznog roka da dovede još jednog fudbalera i to u ofanzivi. Miodrag Grof Božović je posle prvih šest kola Superlige procenio da mu je potreban igrač koji će se dopunjavati sa Ugo Vijeirom i Lukom Jovićem u špicu, a knjiga je svedena na dva slova - Aleksandar Čavrić i Slavoljub Srnić.

Obojica igrača su još tokom prošlog, ali i ovog leta dovođena u vezu sa crveno-belima i to nije tajna, ali kako prenosi "Sport, samo će jedan stići u Ljutice Bogdana do kraja avgusta. Prema pisanju ovog lista pregovori se vode i sa Čukarički i sa Genkom i čeka se rasplet situacije narednih dana.

Pregovori sa "brđanima" su trenutno stali na pola, pošto su crveno-beli ponudili da u dve rate isplate 400.000 evra za Slavoljuba Srnića uz određeni procenat od dalje prodaje i sada se pita Čukarički. Što se tiče želje 23-godišnjeg fudbalera ona nije sporna, jer želi da se vrati i dokaže u klubu u kome je prošao omladinsku školu.

Finansijski mnogo isplativija solucija je čini se Čavrić tj. njegov dolazak na jednogodišnju pozajmicu iz belgijskog Genka gde se ne nalazi u prvom plani i bolje je i za njega i za klub da dođe negde gde će igrati, a kontakt sa Belgijancima je već uspostavljen.

Na kraju kao "plan C" navodi se Argentinac Viola koji se pominjao prethodnih dana, ali je on u skroz rezervnom planu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Илија Чворовић

    19. avgust 2015 | 07:57

    Срнић! Вратите Звездино дете!

  • Shone

    19. avgust 2015 | 10:10

    Hocemo srnica u zvezdi,on je nase dete zna sta je taj grb sveti on po desnoj strani,plavsic po levoj i u spicu viera jovic zgromicemo grobare!

  • Grobar

    19. avgust 2015 | 07:17

    Srnic vam je dobar plus navija za Zvezdu mislim... ako ga vam Cukaricki proda ode oni nazad u beogradsku ligu.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA