TRANSFERI: Pedrov transfer u Čelsi otvorio Srniću put do Selte! Brazilac pred potpisom za Juve

Evo šta je danas privuklo najveću pažnju ljubitelja fudbala u vezi sa dešavanjima na transfer pijaci

  • 5

Vest dana na transfer pojaci definitivno je dogovor Čelsija i Barselone u vezi sa transferom Pedra, koji će, kako stavri stoje, umesto u Mančester preći u Čelsi, koji je izneo izdašniju ponudu za napadača.

Opet, trebalo bi sačekati i zvaničnu potvrdu ovog transfera, koji bi mogao da usledi već u četvrtak ili do kraja nedelje.

Real je u toku dana predstavio Matea Kovačića, koji je zadužio čuveni beli dres i tako se pridružio zemljaku Luki Modriću. Kovačić je u Madid stigao iz Intera.

Imamo i najavu još jednog odlaska iz Superlige. Slavoljub Srnić bi mogao u Seltu, pod uslovom da Nolito ode u Barselonu u zamenu za Pedra.

U večernjim satima stigla je i informacija da je Brazilac Aleks Sandro doputovao u Torino na potpis ugovora sa Juventusom.

Dobar posao obavio je i Njukasl, koji je doveo Tovana iz Marseja, a Remi Kabelu poslao na pozajmicu na Velodrom.

21:49 - BRAZILAC SLETEO U TORINO

Brazilski levi bek Aleks Sandro (24) doputovao je u Torino i u četvrak bi trebalo da završi transfer u Juventus. Brazilac stiže iz Porta, koji će na njemu zaraditi 20 miliona evra plus bonuse na osnovu rezultata.

21:39 - PEDROV ODLAZAK U ČESLI OTVORIO SRNIĆU PUT DO PRIMERE

Pedro je otišao iz Barselone u Čelsi i to će, izgleda, izazvati lančanu reakciju. Otvoreno mesto bekap napadača u Barsi će, kako stvari stoje, popuniti Nolito iz Selte, a njegovo u ekipi sa Balaidosa - Slavoljub Srnić.

Već duže vremena sam na vezi sa čelnicima Selte koji su zainteresovani za Slavoljuba. Ali njegov transfer je zavisio od toga hoće li klub napustiti sjajni Nolito. A opet, nekadašnje dete Barselone je čekalo hoće li Pedro napustiti "Kamp nou". Sada je gotovo izvesno da će Nolito najzad obući dres kluba u kome je odrastao. Mislim da ćemo ovih dana sesti i dogovoriti prelazak Srnića u Seltu- izjavio je za novosti menadžer igrača Čuke Zoran Vekić.

20:01 - RAZMENA NJUKASLA I MARSEJA

Njukasl i Marsej su napravili francusku rokadu. Krilni napadač Olimpika Florijan Tovan je potpisao petogodišnji ugovor sa "svrakama", dok je Remi Kabela prešao u Marsej na jednogodišnju pozajmicu.

19:39 - SAUTEMPTON: MANE NIJE NA PRODAJU

Samo što se pojavila informacija da Mančester junajted posle neuspeha sa Pedrom želi Sadija Manea iz Sautemptona, oglasili su se i sa stadiona "Svetlosti" i kratko i jasno poručili: "Mane nije na prodaju".

- Mane je ključni dao našeg tima i naš zalog za budućnost. Nećemo ga prodati - saopšteno je iz Sautemptona.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

19:17 - LIVERPUL ZA MALE PARE DOBIJA NOVOG FABREGASA

Dani Sebaljos se smatra novim Seskom Fabregasom po talentu, a u Betisu je zbog njega nastala panika, jer talentovanom igraču ističe ugovor sledećeg leta i mnogi veliki klubovi bi mogli da ga dobiju za džabe i potpišu ugovor sa njim već u januaru.

Oko njega se već raspituju Real i Roma, međutim, nisu povukli konretne poteze i kao da čekaju januar, dok je Liverpul spreman da ga sada plati Betisu 8 miliona evra kako bi pobedio konkurenciju, što odgovara čenicima kluba iz Sevilje.

18:50 - STOJADINOVIĆ: HALILOVIĆ OD PETKA U HIHONU

Menadžer Zoran Stojadinović koji brine o karijeri Alena Halilovića izjavio je da je dogovor o pozajmici njegovog klijenta pao i da bi već u petak talentovani hrvatski fudbaler trebalo da stigne u Sporting iz Hihona kao pozajmljeni igrač Barselone.

- U principu sve je dogovoreno oko pozajmice Sportingu. Halilović je odlučio i informisao klub. Ugovor će biti potpisan u petak, ne može ranije jer sam ja tranutno van Španije - izjavio je Stojadinović.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

18:27 - MOTA OSTAJE U PSŽ-u

Iako se pominjalo ovog leta da bi Tijago Mota mogao da se vrati u Inter, čini se da će on ostati na "Parku prinčeva". Iskusni vezista je blizu produžetka saradnje sa Pari Sen Žermenom na još godinu dana.

18:01 - DORTMUND HOĆE JANUZAJA

Adnan Januzaj je igrama u poslednja dva meča pokazao da želi da ostane na "Old Trafordu", ali je pitanje da li isto mišljenje ima i Luj van Gal. Prema nemačkim medijima, Belgijanca sa albanskim poreklom želi Borusija iz Dortmunda koga vide kao zamenu za Blaščikovskog i Groskrojca koji će napustiti klub.

17:41 - VEST HEM SE DOGOVORIO SA BARSOM

Aleks Song će ostati u Vest Hemu gde je prethodne sezone bio na pozajmici iz Barselone. Suvlasnik "čekićara" Dejvid Saliven je potvrdio da je dogovor postignut i da je preostalo još da Kamerunac prođe lekarske preglede, mada je trenutno povređen.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

17:14 - ANTIĆ I PIKSI IZVISILI!

Olimpik iz Marseja je imenovao novog trenera, a to neće biti ni Dragan Stojković Piksi, ni Radomir Antić koji su se pominjali prethodnih dana kao kandidati. Novi strateg Marseja je Španac Mičel koji je radio u Sevilji i Olimpijakosu.

16:49 - POSLE PEDRA JUNAJTED SE OKRENUO IGRAČU SAUTEMPTONA

Mančester junajted je po ko zna koji put doživeo da im Čelsi preotme igrača. "Crveni đavoli" su odustali od Pedra, koji je već u Londonu na pregledima, i okrenuli su se drugom rešenju Sadiju Maneu iz Sautemptona.

16:26 - SIKIMIĆ U ZVEZDI

Iskusni Predrag Sikimić koji je u dresu Voždovca pre deset dana dao gol Crvenoj zvezdi preći će među crveno-bele. Grof Božović traži robusnog napadača koji će ulazii kao džoker i izbor je pao na 33-godišnjeg centarfora sa kojim je već sarađivao u Amkaru.

Sikimić ima dogovor sa Voždovcem da može da napusti klub u slučaju dobre ponude kao što je ova, pa se očekuje da posao bude završen vrlo brzo. Podsetimo, da je prvbitno bilo najavljeno da će na Marakanu stići Aleksandar Čavrić ili Slavoljub Srnić. Više pročitajte OVDE.

15:57 - RUDIGER I DEFINITIVNO U ROMI

Doskorašnji defanzivac Štutgarta Antonio Rudiger će pojačati Romu. Talentovani fudbaler je već prošao medicinske preglede u Rimu i uskoro će potpisati ugovor. "Vučica" je u trci za njegov potpis pobedila Čelsi koji je takođe bio zainteresovan za njega.

15:39 - REAL PREDSTAVIO KOVAČIĆA

Najveća i najneočekivanija bomba meseca je predstavljena. Mateo Kovačić je promovisan kao novo pojačanje Reala iz Madrida . On će nositi dres sa brojem 16, a obavezao se na šestogodišnju vernost "kraljevskom klubu".

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

15:13 - LAVECI NIJE ČUO ZA INTER

Uprkos glasinama da bi Ezekijel Laveci mogao da pojača Inter ovog leta, njegov menadžer je izjavio da uopšte nije imao nikakav kontakt sa čelnicima "neroazura" i rekao da ništa ne zna o prelasku njegovog kljenta u Inter.

14:51 - VILA NAPRAVILA TRANSFER LISTU

Aston Vila je napravila spisak igrača koji su slobodni u izboru nove sredine, jer se na njih više ne računa. To su Filip Senderos, Kiran Ričardson i Šarl N'Zogbija kojima je trener Tim Šervud rekao da slobodno mogu da napuste klub.

14:24 - INLER POTPISAO ZA LESTER

Kao što se i najavljavalo svih prethodnih dana Gokan Inler je novi igrač Lestera. Švajcarac turskog porekla je prošao u sredu lekarske preglede, a nakon toga potpisao trogodišnji ugovor, javlja Skaj sports.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

14:00 - VILJAREAL DOVEO REPREZENTATIVCA DR KONGA

Viljareal se pojačao u zadnjoj liniji pošto je u svoje redove doveo reprezentativca DR Konga Sedrika Bakambu iz Burse.

13:39 - MIHAJLOVIĆ IPAK UBEDIO BERLUSKONIJA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Prema svemu sudeći velika želja Siniše Mihajlovića u Milanu Roberto Sorijano će ipak stići među "rosonere". Italijani ga najvljuju kao novo novo ime na San Siru za koje će Silvio Berluskoni morati da plati 10 miliona evra, iako je isprva odbio da to učini.

13:18 - ČELSI OTIMA PEDRA JUNAJTEDU

Španska "Marka" objavila je pravu bombu. Fudbaler Barselone Pedro Rodrgez koji se čitavog leta povezuje sa prelaskom u Mančester junajted, sada je na korak od potpisivanja za Čelsi. Dogovor između Barse i "plavaca" je pao u utorak uveče, a presudila je izdašnija ponuda kluba iz Londona.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Čelsi je ponudio 28 miliona evra plus 2 miliona bonusa čime je potukao ponudu Junajteda od 25 miliona evra i 5 miliona bonusa. Fudbaler je navodno već stigao u London na lekarske preglede, a videćemo da li će još jednom lukavi Murinjo prevariti "crvene đavole" i preoteti im igrača koga su želeli.

12:53 - TOTENHEM NAJBLIŽI VUNDERKINDU IZ BAZELA

Prema informacijama koje nam stižu "pevci" vode u trci za potpis talentovanog tinejdžera iz Bazela Brela Emboloa čija je cena oko 10 miliona funti. Skauti Maurisija Poketina su prethodnog vikenda imali šta da vide pošto je 18-godišnjak postigao dva pogotka protiv Lucerna.

12:35 - VBA POSLAO PONUDU TOTENHEMU

Vest Bromvič Albion ponudio je Totenhemu 5 miliona funti za defanzivca Frederika Facija i njihova ponuda će najverovatnije biti prihvaćena, a i igrač se slaže da se preseli na "Hotorns".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

12:16 - GALATA PRODAJE I KUPUJE U ENGLESKOJ

Prema navodima turskih medija najbolji strelac Galatasaraja već godinama Burak Jilmaz preseliće se do kraja avgusta u Vest Hem, a sa Ostrva bi prema Istanbulu trebalo da krene napadač Čelsija Loik Remi kao njegova zamena.

11:54 - GAZDA VOTFORDA HOĆE BALOTELIJA

Mario Poco, ekscentrični vlasnik Votforda je odlučan u želji da dovede u svoj klub sunarodnika Marija Balotelija. Nije mu problem ni cena od 7 miliona funti koliko se očekuje da Liverpul traži za italijanskog napadača.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

11:37 - BEK TORINA U ROMI

Saigrač Nikole Maksimovića iz Torina, Bruno Peres (25) trebalo bi da postane novi igrač Rome. Vrednost transfera beka apsolutno prihvatljiva za "vučicu" - 2,2 miliona evra.

11:30 - BUM! PREKO 90 MILIONA ZA DE BRUJNEA

Volfsburg je svoje rekao, tačnije njegov sportski direktor Klauf Alofs. Ko želi da dovede Kevina De Brujnea, moraće da ponudi više od 90 miliona evra. Ponude manje od ove cifre neće dolaziti u obzir.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

10:50 - VEST HEM ŽELI GOLMANA MANČESTERA

Vest Hem želi da se pojača na golu, a izbog Slavena Bilića je Anders Lindegard, čuvar mreže Junajteda koji ima odrešene ruke da napusti Old Traford. Vest Hem ga za sezonu 2015/2016 želi putem pozajmice.

10:30 - SAUTEMPTON ŽELI KULIBALIJA

Sautempton nije dobro počeo sezonu, zato se i dalje radi na dovođenju novih igrača. Premijerligaš je zagrizao za defanzivnog igrača Napolija Kalidou Kulibalija.

10:20 - LEVERKUZEN KUPUJE U LIVERPULU

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Poraz od Lacija u prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona ubrzao je čelnike Bajera iz Leverkuzena da dovedu novog igrača u odbrani. Izbor je pao na Mamadua Sakoa, igrača Liverpula, za koga "farmaceuti" nude 10 miliona evra.

10:01 - ČUKARIČKI I PARTIZAN SE POJAČAVAJU

Crno - beli žele u svojim radovima Marka Devića, Telegraf je to prvi najavio. Ukoliko se finansije poklope, transfer bi mogao do kraja dana da bude ozvaničen. Sa druge strane, Čukarički ima ozbiljne namere da se pojača, bivši igrač Slobode iz Užica Tijago Galvao, pred potpisom je za klub sa Banovog brda.

Transferi, tračevi

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor

    19. avgust 2015 | 10:23

    Zamislimo da je Partizan jedna flasa. Ta flasa je odlicna flasa koja je puna vode, medjutim ima 2 rupe kroz koje curi voda (u ovom slucaju Petrovic i Fabrisio), a vlasnik flase (uprava Partizana) kupuje super lepak da zalepi zatvarac flase (Marko Devic koji je prednji vezni ili polu spic) iako i dalje curi na 2 rupe koje su na dnu flase... Zaista zanimljiva odluka o transferu u ovom trenutku...

  • MikiGrobarRUSSIA

    19. avgust 2015 | 22:42

    Sautmptonov stadion je St Marry a stadion svetlosti od sanderlenda!!!!

  • P. P

    20. avgust 2015 | 11:13

    Šta je sa Orlandićem???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA