Ljubavne veze tenisera i teniserki na jednom mestu: Probajte da se snađete! (INFOGRAFIK)

Veze, šeme i kombinacije među teniserima i teniserkama su uobičajene, a ovde možete pogledati koja igračica je najslabija na kolege i koji igrač obožava teniserke iz istočne Evrope

  • 3

Podigao je prašinu Nik Kirgijos svojom izjavom o Doni Vekić i Tanasiju Kokinakisu, uzburkao je neke duhove prošlosti i podsetio nas na to da su veze, šeme i razne kombinacije među teniserkama i teniserima na turu uobičajena stvar.

>>> Izvini, moj drugar ti je bio sa ribom! Grk brutalno isprozivao petog tenisera sveta! (VIDEO)

>>> KAŽU DA JE NAJLEPŠA TENISERKA SVETA: Da li je Šardijeva devojka lepša i od Ane Ivanović? (FOTO)

Takođe, mnogi od igrača i igračica su bili u vezi sa više svojih kolega, a ima onih koji su posebno slabi na njih. Mlada i atraktivna hrvatska teniserka tako sigurno nije ni prva ni poslednja koja je bila sa dvojicom kolega, a možemo reći je pokušavanje da se razmrsi ko je sve bio sa kim, upadne se u ravu zavrzlamu.

Ipak, ne može se ne pomenuti da je Martina Hingis prava rekorderka među teniserkama kada su u pitanju, veze, flertovi i povezivanje sa kolegama, jer je tokom karijere bila sa čak petoricom. U zvaničnoj ljubavi bila je sa Radekom Štepanekom, Džastinom Gimelstobom, Hulijanom Alonsom, Ivom Hojbergerom, a flertovala je i sa Magnusom Normanom.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Kada su teniseri u pitanju kao najveći srcelomac se pokazao Austrijanac Jirgen Melcer koji je posebno bio slab na istočnoevropske teniserke, a kroz njegovu postelju su prošle Anastasija Miškina, Dominika Cibulkova, Nikol Vajdišova, a bio je i u braku sa Ivetom Benešovom.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

I naša Ana Ivanović je takođe bila deo jednog teniskog ljubavnog trougla, pošto je njeno srce osvojio Fernando Verdasko koji je bio u emotivnoj vezi i sa njenom koleginicom Žizelom Dulko.

Ukratko najbolje je da pogledate infografik koji se nalazi ispod i probate da ustanovite ko je sve bio sa kim.

Ilustracija: Telegraf, Izvor: Telegraph.co.uk Ilustracija: Telegraf, Izvor: Telegraph.co.uk

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA