ČIJI POZIV BOLJE DIŽE ADRENALIN? Delija za meč sa Javorom ili Grobara za meč sa Bateom (VIDEO)

Najvatreniji navijači naša dva najveća kluba ponovo su bili kreativni...

  • 55

Navijači Zvezde i Partizana ponovo su na kreativan način najavili izazove koje očekuju fudbalere oba tima.  

Delije su na sličan način kao pred meč prvog kola protiv Radničkog, kada su "zapalile stadion", novim pirotehničkim spektaklom pozvale sve one kojima je crveno-bela boja pri srcu, da u velikom broju pruže podršku ekipi Miodraga Božovića protiv lidera Superlige Javora.

>>> Bakljada Delija na praznoj Marakani: Neviđena najava za meč Zvezde i Radničkog! (VIDEO IZ VAZDUHA)

„Svi putevi vode na Marakanu“ glasi novi klip koje su režirale Delije, ovekovečen iz ptičije perspektive. Najvatrenije pristalice Zvezde su, kao što i naziv klipa kaže, bakljama osvetlile prolaze ka Marakani, gde je istovremeno aktiviran i nezabilazni vatromet.

Za razliku od Zvezde koja je odavno eliminisala iz Evrope, Partizan očekuje daleko veći izazov, najveći za crno-bele u ovom delu sezone - revanš protiv BATE Borisova, pa se u svrhu animiranja navijača, na jutjubu već pojavio motivacioni video za crno-belu publiku.

Na klipu u prvom planu nisu navijači, kao u slučaju Delija, već dominiraju igrači, golovi, driblinzi, prizori slavlja fudbalera...

Šta vi mislite, ko je napravio bolju pozivnicu?

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marija

    20. avgust 2015 | 20:08

    glupo je porediti Delije sa grobarima... Delije su u svetskom vrhu vec 15 godina. tolko su dobri da su grobari morali da uzmu neke bivse delije da im budu vodje.

  • Kaca

    20. avgust 2015 | 20:04

    Cuj ko je bolji.Pa delije naravno bar znaju nesto da naprave.Ovo sto su grobari napravili je smesno.Oni cak ni koreografiju ne znaju kako treba da naprave.Dizu neke gluposti i blamiraju se.Kao kada je bila utakmica sa steauom.Samo su se izblamirali misleci da su zanimljivi.

  • Звезда

    20. avgust 2015 | 20:48

    Све што представља неку иновацију у навијању, настало је на, у свету познатом северу. Све те иновације, које делије осмисле, други годинама после капирају поенту. И онда следи пресликавање, копирање и сл. Једина њихова иновација је ударање дланом о длан, у народу познатије као таши танана.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA