Zahvaljujući Slaviši Jokanoviću, istorija Makabija ja danas drugačija!

Srpski stručnjak je, posle prolaza u grupe LŠ, istakao da je to važan dan za izraelski fudbal

  • 0

Dva puta je pokušavao s Partizanom da se domogne Lige šampiona. Od APOEL - a je ispao u trećem kolu, od Fenerbahčea na poslednjem stepeniku, ali se Slaviši Jokanoviću sve vratilo na klupi Makabija iz Tel Aviva.

Izraelski tim je u revanš meču uspeo da sačuva 2:2 iz Bazela i remijem kod kuće (1:1) izbaci favorizovanog protivnika u plej-ofu. Po dolasku Jokana u Makabi, prvi čovek tog tima Mič Goldhar istakao je da sa Srbinom žele da naprave korak više. I napravili su.

- Ovo je važan dan za izraelski fudbal. Verujem u naš timski duh, a naši navijači čine nas još jačim i hrabrijim - rekao je Jokanović i dodao:

- Čeka nas sjajna jesen, pokušaćemo još da se poboljšamo pre grupne faze. Srećan sam zbog svojih igrača, svoje porodice, kao i zbog navijača. Sada smo deo istorije.

A, nije sve dobro počelo za srpskog stručnjaka. Poraz na Malti od Hibernijansa (2:1) poljuljao je atmosferu u timu. U revanšu je izboren plasman u treće kolo gde je izbačena Viktorija iz Plzenja. Poraz kod kuće, ali potom pobeda u gostima i pomenuti dvomeč sa Bazelom.

I dok Jokan slavi ulazak u Ligu šampiona, Votford je izgubio od Prestona i ispao u Liga Kupu.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA