VERUJ U BOGA, NE U POPA: Hrvat želi u Partizan, nikakav nacionalizam!

Zanimljive statuse na društvenim mrežama imao je potencijalni levi bek crno-belih

  • 8

Na dan kada Partizan ima istorijsku šansu da se uđe u Ligu šampipiona, kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je potencijalno pojačanje crno-belih Hrvat Tonči Kukoč.

Šampion Srbije već duže vreme pokušava da pojača poziciju pokraj leve aut linije, a posle propalog transfera Marka Lomića, okrenuli su se alternativi u vidu bivšeg igrača CSKA iz Sofije.

>>> HRVAT U PARTIZANU: Rođak Tonija Kukoča stiže na pregovore u Humsku!

Kukoč je obelodanio da ga crno-beli žele i da u petak ide na pregovore.

- U petak idem na pregovore u Partizan. Želim tamo, videćemo hoćemo li se dogovoriti - rekao je Hrvat bugarskim medijima.

Nema sumnje da bi ovaj transfer izazvao veliku polemiku u fudbalskoj javnosti, i da bi sa sobom nosio ne samo fudbalske, već bi ga obeležile i međunacionalne i političke konotacije, i u Hrvatskoj i u Srbiji. Toga je svetsan i Tonči Kukoč, ali ističe da ga nacionalnost ne zanima.

Printskrin: instagram/kuki33 Printskrin: instagram/kuki33

- Istina, Partizan me želi. Treba im levi bek, a ja sam slobodan. Znam da će ovaj transfer, ako do njega dođe, podići veliku buru, međutim mene zanima samo fudbal, ništa drugo. Svejedno mi je ko je ko, ako je dobar čovek. Svi mi jedemo isti hleb i dišemo isti vazduh. Nacionalnost me ne zanima - rekao je Kukoč za Indeks.

Printskrin: instagram/kuki33 Printskrin: instagram/kuki33

Ipak, na Instamu je imao jednu provokativnu fotografiju na toj osnovi - grafit na kome je pisalo ''Veruj u Boga, ali ne u popa'', i uz tu fotku je čestitao Božić svima koji ga prate.

Koliki je vernik pokazuje i to da na svom telu ima tetovažu Pape.

Takođe, na ovoj društvenoj mreži je imao i fotografiju razrušenog Vukovara, na kojoj je bio komentar ''Nikad ne zaboravi''.

A photo posted by Tonci Kukoc (@kuki33) on

A photo posted by Tonci Kukoc (@kuki33) on

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zak-Zivorad

    26. avgust 2015 | 22:15

    Dobrodosao, mlad i talentovan ako se bude pokazao ja bih mu ponudio da igra za Srbiju jer ga u Hrvatskoj cimaju i ne daju mu da igra.

  • NN

    27. avgust 2015 | 01:30

    U partizanu ce se osecati kao kod kuce.

  • Dragan

    27. avgust 2015 | 01:27

    Kakav je problem ako Hrvat ide u hrvatski klub ??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA