NOVOSAĐANI ZELENI ZA EVROPU: Česi prekinuli Vošinu bajku!

Lale se oprostile od Evrope za ovu sezonu

  • 2

Sve je jasno da ne može biti jasnije: Viktorija Plzenj - Vojvodina, ukupno 5:0!

U revanšu u Novom Sadu 0:2 za goste iz Češke, koji su potvrdili da su u ovom trenutku za klasu bolji tim od Novosađana i da zasluženo idu u Ligu Evrope, za koju su Lale još uvek, narodski rečeno - zelene.

>>> ŽAKULA NIJE MOGAO SAM: Vojvodina ubedljivo poražena u Češkoj (FOTO) (VIDEO)

Posle 3:0 u Plzenju pre nedelju dana bilo je jasno da četu Zlatomira Zagorčića čeka nemoguća misija na Karađorđu, gde su Ivanić i družina samo u prvih desetak minuta jurišom zapretili gostima, a čim su primili gol - položili su oružje.

Istina, da je u tom naletu Lala Ivanićev šut umesto na stativi završio u golu, možda je moglo da se priča o nekom neizvesnom zapletu, ali ruku na srce, Voša nije imala kapacitet da se nosi sa objektivno kvalitetnijim rivalom, koji je, podsećamo, stigao iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

>>> BRAVO ČESI! Navijači Viktorije razvili transparent "Kosovo je Srbija" (VIDEO)

Strelci za goste bili su Igor Đurić, koji je u 19. minutu postigao autogol, i Duriš u 60. minutu.

Da ovaj meč protekne u potpunoj dominaciji Čeha potrudili su se navijači češkog prvaka koji su pred kraj meča razvili transparent "Kosovo je Srbija" i potpuno oduševili novosadsku publiku!

Bilans Vojvodine u Evropi su 3 pobede, 3 poraza i 2 remija.

Istorijska pobeda protiv Sampdorije je, kako se ispostavilo, umesto početak raja, bio početak kraja Voše u Evropi, pošto Novosađani od utakmice u Torinu u naredne tri nisu postigli nijedan gol!

Revanš protiv Đenovljana (0:2), i dvomeč sa Česima su vratili Lale u realnost i pokazali im da su prilično daleko od evropskih standarda. 

Ipak, letnja evropska avantura mora poslužiti igračima Vojvodine kao dobra škola i iskustvo za utakmice u Superligi, gde će, uz Zvezdu i Partizan, voditi glavnu reč u borbi za najviši plasman.

Od Vojvodine u Evropi, za ovu sezonu, to je bilo - to!

STADION: Karađorđe

GLEDALACA: 8.000

SUDIJA: Mihael Kukulakis (Grčka)

STRELCI: Đurić 19. ag, Duriš 60

ŽUTI KARTONI: Pekarić, Đurić, Limberski, Vuh

VOJVODINA: Žakula, Vasilić, Pekarić, Nastić (od 66. Radović), Đurić, Ivanić (od 80. Stamenić), Paločević, Babić (od 64. Zoćević), Sekulić, Maksimović, Ožegović.

VIKTORIJA: Kozačik, Hubnik, Limberski, Prohaska, Rajtoral, Vanek, Kopic, Petržela (od 70. Vuh), Hroškovski, Kolar (0d 81. Mahmutović), Duriš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar

    27. avgust 2015 | 23:15

    Sta ste vi ocekivaliii??? 5-0 za vosu ahahaha pa nemoj da ste smesni...ovo je realnooo!

  • Kokolo

    28. avgust 2015 | 08:31

    Svaka cast bez obzira na tezak poraz. Ovo je lekcija za sledece leto. Zelim vam da sledece godine napravite korak vise. Delija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA