BIĆE OPET VRELO U HUMSKOJ: Mogući rivali Partizana Liverpul, Borusija, Fener...

Atraktivni rivali kucaju na vrata srpskog šampiona...

  • 17

Cedulja sa imenom Partizana biće u četvrtom šeširu na izvlačenju grupa za Ligu Evrope, epilog je revanš mečeva plej-ofa za plasman u drugo po jačini evropsko takmičenje. 

>>> TUGA POSLE POBEDE: Potresan snimak utučenih Šaponjića i Abubakara! (VIDEO)

Crno-beli su bili blizu ulaska u treći šešir, ali je za to nedostajao jedan povoljan rezultat po Beograđane, odnosno da jedan tim sa lošijim koeficijentom od srpskog prvaka uđe u grupnu fazu. Ali, to se nije desilo.

Žreb za Ligu Evrope biće obavljen u petak u Mopnaku od 13 sati. 

Bez obzira što nije ušao u Ligu šampiona, Partizan bi lako mogao da i u Ligi Evrope dobije rivale tog ranga, poput Liverpula, Napolija, Borusije Dortmund, Šalkea...

>>> Sa NULA evra se ne pravi 14 miliona! Zašto se Liga šampiona ne igra u Beogradu?

Foto: Tanjug/Tanja Valič Foto: Tanjug/Tanja Valič

PRVI ŠEŠIR: Šalke, Borusija Dortmund, Bazel, Napoli, Totenhem, Ajaks, Viljareal, Rubin, Atletik Bilbao, Sporting, Marsej, Dnjepar, Braga.

DRUGI ŠEŠIR: Fiorentina, Lacio, Anderleht, Liverpul, Az, Viktorija, Klub Briž, PAOK, Seltik, Bešiktaš, APOEL.

TREĆI ŠEŠIR: Monako, Sparta Prag, Fenerbahče, Bordo, Lokomotiva Moskva, Leh, Sent Etjen, Slovan Liberec, Augzburg, Rapid Beč, Krasnodar.

ČETVRTI ŠEŠIR: Partizan, Asteras, Rozenborg, Karabag, Molde, Dinamo Minsk, Groningen, Sion, Skenderbeg, Gabala, Belenenseš ili Altah.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    28. avgust 2015 | 00:30

    Evo lijecim se pivom,al dz.tuga.Nije losa ni LE ali ode kinta i LS.Pricam sa ljudima evo cijelo vrijeme i svi se slazu da Milinkovic je nula od trenera,da treba da ide,ali odmah.Njemu na terenu igra 9 ljudi a on misli da ima 11.Umjesto da je pustio Ilica od pocetka,malog Trujica i Saponjica,sta,pa bila bi druga prica.Bozinova treba otjerati,nije sposoban za fudbal,i ja sam nekada imao tri djevojke,al ne mogu vise.Dosta.Otjerati sve sto koci,treenera prvo pa sve druge.GBL

  • MikiGrobarRUSSIA

    28. avgust 2015 | 00:43

    Imam osjecaj da dobijamo dortmund

  • ¥

    28. avgust 2015 | 00:47

    Bila bi dobra grupa Dortmund,Paok,Partizan i ovaj Krasnodar(da i pobedimo neku).Sa paok-om mi u Grckoj bi bila ludníca,a i ovde.A i roditelji mi zive u Dortmundu,imam razlog vise za odlazak. :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA