MILINKOVIĆ DEMANTUJE VUČELIĆA: Dobar je Božinov, ali može i bolje!

Trener crno-belih nije razočaran bugarskim napadačem i najavljuje meč sa OFK Beogradom

  • 4

Trener fudbalera Partizana Zoran Milinković rekao je  da je utakmica protiv OFK Beograda u Superligi od velikog značaja za njegov tim kako bi se pobedom vratio na pravi put posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona.

- OFK Beograd je promenio trenera i doneće reakciju u timu, što je njihov veliki adut. Bekvalac je došao i biće veoma motivisani, iako je kratak period sa njima. Igramo važnu utakmicu, učinićemo sve da odigramo najbolje što možemo i zabeležimo pobedu - rekao je Milinković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

On je poručio da će utakmicu propustiti Valeri Božinov zbog distorzije skočnog zgloba, ali i demantovao potpredsednika Milorada Vučelića koji je istakao da nije zadovojan partijama bugarskog napadača.

- Božinov će biti duže van stroja. Prva prognoza doktora bila je tri nedelje jer je zaista dobio jak udarac - rekao je Milinković i dodao je da je zadovoljan učinkom bugarskog napadača na evro-sceni, ali i da može bolje partije da pruža.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Milinković je istakao da je svima u klubu teško pala eliminacija od BATE Borisova u baražu za Ligu šampiona, ali i da se nada da će brzo prebroditi poraz.

- Nemam utisak da nas je BATE zavarao, mora da se kaže da smo u prvom meču igrali sa igračem manje. U Beogradu smo videli dva poluvremena, njima je pripalo prvo, nama drugo. Ne pravim alibi, Partizan je svetinja i ne želim previše da pričam o finansijskim problemima. Svi u klubu se bore sa situacijom, dajemo sve od sebe - rekao je Milinković.

Trener crno-belih nije želeo da kritikuje pojedince iz tima posle eliminacije iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Prema njegovim rečima klub će do kraja prelaznog roka pokušati da dovede pojačanja.

Printskrin: instagram/kuki33 Printskrin: instagram/kuki33

- To je pravo pitanje za direktora kluba. Vode se pregovori sa nekoliko igrača i imamo želju da se pojačamo - rekao je Milinković i demantovao dolazak hrvatskog fudbalera Tonćija Kukoča:

- Prvi put čujem za njega.

Utakmica osmog kola Superlige između Partizana i OFK Beograda igra se u subotu od 19 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ♡♥

    28. avgust 2015 | 14:00

    Poceo si da lupas gluposti. Vreme ti je da ides dok jos titulu nismo izgubili. A za upravu savet,ili dovedite nekoga normalnog igraca ili put pod noge. Propala zvezda je dovela mnogo bolja pojacanja nego vi.

  • Grobar

    28. avgust 2015 | 13:17

    Bolje? A da izdrži bar prvo poluvreme i to je bolje...

  • PECONI

    28. avgust 2015 | 16:25

    Ja sam mislio da je bolji trener,ali nije.Gde je igra u prvom poluvremenu,ceka se sta?Protivnik ima prednost iz prve utakmice,moras da ga napadnes.Ipak je on zelen da vodi neku jacu ekipu,mozda Radnik,Zemun,Radnicki N.Bgd.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA