Krasić ponovo pred promocijom u Humskoj, Partizan spremio 4 pojačanja do ponedeljka?

Crno-beli navodno užurbano rade na dovođenju pojačanja u pet do 12

  • 58
Miloš Krasić Foto: Profimedia

Dok se navijači Partizana pitaju šta će biti sa timom i hoće li ozbiljna pojačanja stići pred kraj prelaznog roka, a trener Zoran Milinković neubedljivo govori o pojačanjima poslednjeg dana prelaznog roka, akktivnu ulogu po pitanju transfera trenutno imaju samo mediji.

>>> Partizan slavio u meču sa dosta čudnih sudijskih odluka

Najnovija vest glasi da je Miloš Krasić pred promocijom u Partizanu. "Sportski žurnal" navodi da je iskusni vezista, koji ni ove sezone neće imati mesta u Fenerbahčeu stiže u Beograd u ponedeljak, a da Partizan neće imati nikakvu finansijsku obavezu prema njemu.

Turci su prema navodima beogradskog lista spremni da daju platu Srbinu dok ovaj bude igrao u crno-belom dresu, koji je već nosio 2011. godine kada je bio član Juventusa.

JURE SE BEKOVI I DEVIĆ

Sa druge strane, Partizan prema pisanju "Večernjih novosti" ne odustaje od levog beka Borca iz Banjaluke Igora Subića, a ukoliko se on ne dovede prvi pik je levi bek Borca iz Čačka, Stefan Živkovič. Želja na pozicji zadnjeg veznog je Branislav Jovanović,bivši igrač Partizana, trenutno član Hapoela iz Akre.

Telegraf je prvi najavio Marka Devića kao opciju za dolazak u Humsku, za sada se konkretno ništa nije dogodilo, ali se u Humskoj nadaju da će u naredna dva dana doći do preokreta i po pitanju iskusnog napadača.

OTPAO ZDJELAR

Ono što je jedino izvesno jeste da Saša Zdjelar, fudbaler Olimpijakosa neće stići na pozajmicu iz Atine, bez obzira koliko ga crno-beli želeli.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crna Gora

    30. avgust 2015 | 10:00

    Krasic da valja sta nebi dolazio u partizai,ima da vas pregazimo u derbi.ZIVJELA ZVEZDA

  • ...

    30. avgust 2015 | 10:19

    Pozajmite Meda Kamaru

  • Pavle

    30. avgust 2015 | 10:27

    Ovo do sad nisam nikad cuo. Ja ti dajem platu, a ti radis u drugu firmu. Upavo, otvorite se makar za lijevog beka majku mu je...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA