Vučić primio Ivanu Španović (FOTO)

Srpska rekorderka na prijemu kod predsednika Vlade Srbije

  • 7

Ivana Španović se odomaćila u kabinetu Aleksandra Vučića. Premijer je još jednom primio srpsku rekorderku zbog njenog blistavog nastupa na velikom takmičenju i osvojene bronzane medalje na Svetskom prvenstvu u Pekingu.

Zajedno sa predsednikom Atletskog saveza Srbije Veselinom Jevrosimovićem, generalnim sekretarom Slobodanom Brankovićem i trenerom Goranom Obradovićem Ivana Španović je bila gost predsednika Vlade.

Premijer se zahvalio rukovodstvu Atletskog saveza Srbije i trenerima što su sjajnim rezultatima doprineli da atletika zaista postane prava kraljica sportova.

- Želim da čestitam svim atletičarima koji su takmičili u Pekingu, ali najviše Ivani koja je Srbiji donela još jednu medalju. Pokazali ste da se trud i ogroman rad na kraju uvek isplate - rekao je Aleksandar Vučić.

Dodao je:

- Moraću da se naviknem da vas viđam u mom kabinetu sve češće - našalio se premijer.

On je istakao da su naši atletičari pravi uzor mladim generacijama i da se nada da će tako i ostati, jer je naša zemlja zaista bogata sportskim talentima.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Podsećamo, za Ivanu nema odmora. Već za dva dana je očekuje finale Dijamantske lige u Cirihu gde je posle nastupa u Pekingu jedan od glavnih favorita za prvo mesto.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Pre ulaska kod premijera, Ivana je imala bliski susret sa policajcima u Nemanjinoj ulici koji su joj čestitali na osvojenoj medalji.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

>>> Evo šta nam je Ivana ekskluzivno rekla o tom takmičenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA