Tončev: Razmišljam o kandidaturi za predsednika, ne i o podršci navijača!

Odlazeći potpredsednik crveno-belih otkrio da želi da se kandiduje za predsednika Zvezde

  • 6

Ono što se poslednjih dana spekulisalo, sada je i lično potvrdio Ivica Tončev, koji je otkrio da razmišlja da se kandiduje za predsednika Crvene zvezde. On je u razgovoru za dnevni list Danas rekao i kada će doneti konačnu odluku, kao i šta misli o tome da li će imati podršku navijača.

>>> Tončev želi da bude predsednik Zvezde: Dovodi biznismena iz Rusije i bivše igrače u upravu!

- Istina je da razmišljam o kandidaturi za predsednika. Odluku o eventualnom upuštanju u izbornu trku doneću dva, tri dana posle raspisivanja izboira. Zna se redosled poteza - potvrdio je Tončev.

Na pitanje šta bi bolje uradio u Zvezdi kao predsednik u odnosu na vreme dok je bio predsednik, Tončev je rekao sledeće:

- Ne radi se o meni kao pojedincu, već o jednom vrlo jasnom direktnom i transparentnom programu za bolju Zvezdinu budućnost. Ako se kandidutjem i pobedim okupiću tim kvalitetnih i sposobnih ljudi za njegovo sprovođenje. - istakao je Tončev i dodao da bez finansijske konsolidacije nema ni sportske, jer jedno vuče drugo.

>>> Ovo su plate Zvezdinih najplaćenijih igrača!

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Upitan da li u slučaju kandidature očekuje podršku navijača, koji su tražili ostavke prethodnog rukovodstva.

- Ne razmišljam o tome. Ja sam ostvaren čovek. Finansijski obezbeđen, u srećnom braku, s dovoljno pravih prijatelja. Moji motivi rada u Zvezdi bili su i ostali čisti i sportski. Samo želim dobro klubu. I niko me nije oterao - rekao je odlazeći potpredsednik crveno-belih, koji je dodao i šta misli o tome da li bi bio po volji političkim centrima moći ukoliko bi se kandiovao.

- Ako bih pobedio bio bih predstavnik svih političkih partija, ali čekajte prvo da se kandidujem - zaključio je Tončev.

(Telegraf.rs/Izvor: Danas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mladen

    4. septembar 2015 | 21:21

    Podrška Toncevu 100%. Želim mu uspeh na izborima u Crvenoj zvezdi,a što se samog uspeha našeg kluba tiče sa njim na čelu ,USPEH JE ZAGARANTOVAN...!!! Sposoban čovek,sa vezama svuda u svetu,Zvezda mu je u srcu,borac... Mislim da je neko ko konačno hoće,želi i može da pokaže kako treba naš najtrofejniji klub da se vodi. Što se tiče sponzora ne sumnjam da ih baš Tončev najviše može privući. Vi koji govorite ,,ne,, pre nego opet to izgovorite, pogledajte se u ogledalo i sebi recite zašto ,,ne,, . Plašite li se vi to uzpeha Crvene Zvezde ili zato što ce tom uspehu doprineti covek koji je spozobniji od mnogih za koje ste VI verovali a nisu opravdali poverenje. Gospodine Tončev -SREĆNO...!!!

  • MarkoPA

    4. septembar 2015 | 13:43

    Bez podrske navijaca mozes da se kandidujes koliko hoces, samo gubis vreme. Ja kao clan glasam, a od mene glas dobiti neces.

  • Novica

    4. septembar 2015 | 11:05

    Ja sam navijac i zeleo bi da vidim program od mekog kandidata, a ne samo razmisljam o kandidsturi i na osnovu cega da glasam. Hocu program ovako mogu i ja da se kandidujem . Mozda sto da ne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA